Accountants – Van der Aa & Belderok

0
1505

Van der Aa & Belderok Accountants voor al uw begeleiding en advies rond accountancy, fiscaal-juridische dienstverlening, administratieve dienstverlening en advisering bij subsidieaanvragen, wilsbekwaamheid en erfenissen.

Laatste nieuws
Ieder jaar weer komt in de Troonrede belangrijk financieel, fiscaal en juridisch nieuws voorbij. Allemaal onderwerpen die voor ondernemers van belang zijn.
Op de website van Van der Aa & Belderok Accountants vindt u steeds het laatste nieuws. Volg de link naar het ondernemersnieuws. Uiteraard adviseren Wim Belderok en Gerard van der Aa u graag persoonlijk.

Accountancy
Accountants zijn vertrouwenspersonen. Zij hebben een beschermd beroep en oefenen een maatschappelijke functie uit.
Accountants gaan na hoe betrouwbaar de jaarrekening van een bedrijf is.  Voor bedrijven van een zekere omvang geldt dat een accountantsverklaring bij de jaarrekening verplicht is.
Accountants ondersteunen ondernemers bij financiën of administratieve processen.

Fiscaal-juridisch
Ook zij zijn deskundige adviseurs bij financiële  en juridische zaken zoals belastingaangiften, estateplanning, erfenissen, legaten en subsidieaanvragen. Bovendien worden zij door de rechtbank toegewezen bij wilsverklaringen.
Verder kunt u terecht met vragen over rechtsvormen en samenwerkingsovereenkomsten (maatschap, vof, BV, CV). Bij het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten, bij juridische begeleiding van risicovolle transacties of bij  aansprakelijkheden en bedrijfsovernames, vindt u de specialisten van Van der Aa & Belderok Accountants.

Administratief
Van der Aa & Belderok Accountants stimuleert cliënten om zo veel mogelijk zelf de administratie te verzorgen. Zij helpen u graag om uw administratie zodanig op te zetten dat u daaruit op eenvoudige wijze de jaarrekening kunt samenstellen en zo de broodnodige managementinformatie kunt halen.
Van der Aa & Belderok Accountants
Dorpsstraat 2A
5051 CK Goirle

Telefoon: (013) 534 91 45

www.uwaccountant.nl
info@uwaccountant.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here