Bubbles & Bo: Leukste en meest uitgebreide kindermodezaak van Goirle en omgeving

0
1164

Wie bij kindermodezaak Bubbles & Bo in winkelcentrum De Hovel in Goirle binnenloopt, treft er alle bekende merken, zoals Feetje, Like Flo, Indian Blue om er maar enkele te noemen. Daarbij zijn  passende accessoires te vinden, zoals schoenen (maten 18 -41), riemen, tassen, haarbanden, zonnebrillen. Ja alles wat de outfit van uw baby of kind compleet maakt.

Kleinst tot bijna groot
De kleinste maatjes zijn bij Bubbels & Bo te vinden,  die voor prematuurtjes (44) tot en met de tienermaten (176). De collectie is zo opgebouwd dat er voor elk wat wils is en voor iedere beurs wat te vinden is. Behalve kleding, schoenen, tassen en accessoires  voert Bubbles & Bo een heel jaar door zwemkleding. Want ook in de winter wordt er gezwommen, natuurlijk.

Leuke belevenissen
Om het passen en het kiezen voor kinderen leuk te maken, valt er bij Bubbles & Bo wat te beleven.  Bij aankoop mogen de kinderen een raket lanceren, en wel  in de winkel.  Via een doorzichtig plastic buizensysteem, wordt een projectiel gelanceerd, die door de hele winkel te volgen is, tot het  in de ruimte verdwijnt. Verder valt er wat te vissen in de blauwe tobbe naar badeendjes. Voor wie passen vervelend vindt, is er de lachspiegel.

Persoonlijk advies
In de winkel Bubbles & Bo in De Hovel  staat de klant centraal. U krijgt een eerlijk advies.  Op deskundige en persoonlijke wijze staat Bubbles & Bo u te woord. Alle producten die in de winkel te zien zijn, kunnen ook op de website worden besteld, want Bubbels & Bo beschikt over een online webshop.

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig geworden? Gewoon even binnenlopen bij Bubbels & Bo. Bubbels & Bo is verhuisd naar het voormalige pand van ING en Van der Pluijm, tegenover de Hema.

Bereikbaarheid
Bubbles & Bo
De Hovel 44
5051 NR Goirle
T: 013-5343905
W: www.bubblesandbo.nl
E: info@bubbelsandbo.nl

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13.00-17.30
09.30-17.30
09.30-17.30
09.30-17.30
09.30-17.30
09.30-17.00
Alleen koopzondag*

*Op koopzondag geopend van 12.00-17.00u.

Diashow
Alvast een kijkje nemen om de collectie en de bijzondere artikelen, zoals kinderboeken, knuffels en speelgoed, te bewonderen? Ga naar de diashow hieronder voor een impressie van de leukste en meest uitgebreide kinderkledingzaak van Goirle:

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here