Angelique – Schoonheidssalon

0
2311

SCHOONHEIDSSALON ANGELIQUE: 20 JAAR EEN BEGRIP IN GOIRLE
Sinds 1990 is Angélique Peeters-Vos de drijvende kracht achter salon Angélique. De ruimte aan huis aan de Rielseweg in Goirle is van alle gemakken voorzien: aparte ingang, wachtruimte en behandelkamer voor een klassieke schoonheidsbehandeling tot een complete bruidsmake-up of een massage.

Angelique 001Angélique Peeters bezig met klassieke schoonheidsbehandeling

Angelique 002

Klassieke behandeling
Meest gekozen is de klassieke schoonheidsbehandeling. Na een gezichtsreinging volgt peeling van de huid, epileren, harsen en stomen met kruidenverdamper. Angélique Peeters-Vos verwijdert daarna oneffenheden op de huid, waarna massage van gelaat en decolleté plaatsvindt, inclusief anpul aangepast aan de huid. Ten slotte volgt een masker met afsluitend een dag- of nachtcrême. Duur behandeling: vijf kwartier tot 1,5 uur. In onze salon werken we uitsluitend met topmerken, zoals Maria Galland. Kosten behandeling:
€ 49,50.

Angelique_2012_2Aparte ruimte & ingang  Schoonheidssalon Angélique.
Angelique_2012_1

Specialiteit
Het volledig verzorgen van de bruidsmake-up rekent Angélique Peeters-Vos tot een van haar specialiteiten. Verder kunt u er ook terecht voor verven van wimpers en wenkbrauwen en andere schoonheidsbehandelingen.

Angelique 005Sta niet toe dat je huid dagelijks een beetje ouder wordt

Afspraak
Schoonheidssalon Angelique werkt zowel met vaste afspraken. Voor een afspraak kunt u bellen met tel. 013 – 534 49 69 of mobiel 06 1817 2846. U kunt afspreken op maandag of dinsdag, donderdag of vrijdag. Op woensdag geen afspraken.

SCHOONHEIDSSALON ANGELIQUE

Nieuwe Rielseweg 40
5051PD Goirle
Tel. 013 – 534 49 69 / Mobiel 06 1817 2846

Email: angeliqueschoonheidssalongoirle@home.nl
Openingstijden
Op afspraak (zie telefoon)
Op maandag – dinsdag (overdag)
Op woensdag – vrijdag (overdag)
Op donderdag gesloten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here