Mozes – Goirle – Eetkaffee

0
1140

Het is zelfs druk in de herfst op het terras bij Mozes. Rond  koffie-, borrel- en etenstijd zit het gezellige terras van Mozes tjokvol. Ja, je nadert hét eetkaffee van Goirle…

Nostalgisch Goirle
Wie horecaonderneming Mozes aan de Hovel 45 binnenstapt, krijgt het gevoel honderd jaar terug te gaan in de tijd. Een nostalgisch huiskamercafé, ingericht met authentieke materialen. Met lambrisering langs de wanden en een prachtige oude schouw ademt ‘de huiskamer van Goirle’ de sfeer van vroeger. Alsof je het oude in 1974 gesloopte café Mozes aan de Bergstraat in Goirle betreedt, het café waaraan de ondernemers René Schellekens en Ad Mallens hun bedrijfsnaam hebben ontleend.

Brabants bourgondisch
De uitgebreide diner-, lunch- en borrelkaart en de suggesties van de chef, maandag mozes moment en het mozes maandmenu vindt u op de website:http://www.mozesgoirle.nl/eten-en-drinken

Zaal
Sinds kort is  Mozes uitgebreid met een extra ruimte. Deze zaal biedt vele mogelijkheden voor feesten, vergaderingen, speciale bijeenkomsten, koffietafels en muzikale optredens. De zaal sluit naadloos aan bij de huidige art-deco stijl van het café … maar net iets anders!  Aan de wand enkele kunstwerken van Simone Theelen en  foto’s van de textielindustrie in Goirle. Er is genoeg ruimte tot 120 personen, afhankelijk van de gelegenheid.

Contact & Opening
U vindt Mozes in het hart van Goirle, tegen winkelcentrum De Hovel, Kloosterplein en vlakbij Cultureel Centrum Jan van Besouw.
Eetkaffee Mozes is geopend vanaf 10.00 uur.

De Hovel 45,
5051 NR Goirle
Telefoon: 013 – 5341100
E-mail: info@mozesgoirle.nl
Website: www.mozesgoirle.nl

Speciaal voor bezoekers gratis draadloos internet, op het terras en binnen.

Kijk naar de diaserie om een impressie te krijgen van Eetkaffee Mozes Goirle:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here