Rabobank Tilburg en omstreken

2
3695

Eduard Jamin van Rabobank: “ Actief als Goirles Marktteam.”

Rabobank in Goirle
“Je ziet dat allerlei loketten en kantoren van banken worden gesloten. Financiële instellingen krimpen en trekken zich terug, omdat veel tegenwoordig via internet verloopt. De Rabobank als vestiging blijft in Goirle met een Servicepunt aanwezig.”

Rabo Servicepunt Goirle
Het Rabo Servicepunt is vanaf 1 mei 2018  op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 09.30 tot 12.00 uur. De servicepunten zijn bemand door ervaren adviseurs die bijvoorbeeld machtigingen kunnen opmaken of hulp bieden bij het gebruik van de Rabo Bankieren App. Geldhandelingen, zoals geldbestellingen ophalen, kunnen hier niet plaatsvinden. Hiervoor en voor de meer complexe adviesvragen kunt u terecht bij een van de vestigingen in Tilburg en Dongen of telefonisch.

Geldkiosk Rabobank tegenover cultureel centrum Jan van Besouw – Goirle

Geldkiosk Rabobank
Rabobank heeft als service per 29 juni een  Geldkiosk aan de Thomas van Diessenstraat in Goirle, tegenover Cultureel Centrum Jan van Besouw in gebruik. Bij deze Geldkiosk kunt u terecht om geld op te nemen en ondernemers kunnen hier sealbags deponeren. Het storten van losse munten en biljetten blijft mogelijk op de volgende locaties in Tilburg: Spoorlaan 296, Westermarkt 4 en Heyhoefpromenade 1.

Marktteamlid Rabobank & Goirlenaar Eduard Jamin

Mogelijkheid voor mobiele adviseurs
Naast de servicepunten zet Rabobank in bijzondere en urgente situaties mobiele adviseurs in. Bijvoorbeeld wanneer u niet naar de bank kunt komen omdat u tijdelijk niet mobiel bent. Als er op zo’n moment urgente bankzaken afgehandeld moeten worden, komt de mobiele adviseur naar u toe. Ook bij een beladen situatie, zoals een overlijden, kan de adviseur u thuis of in een ander omgeving bezoeken.

Vestigingen in Tilburg en Dongen
Rabobank houdt vier vestigingen in Tilburg en Dongen. De openingstijden zijn zo op elkaar afgestemd dat klanten hier van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur terechtkunnen. Het kantoor aan de Heyhoefpromenade is vanaf 1 mei ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. De actuele openingstijden en de openingstijden tijdens feestdagen en vakanties staan op www.rabobank.nl/tilburg.

Diashow Rabobank Tilburg e.o. – Servicepunt Jan van Besouw

Contact met de Rabobank
Wilt u telefonisch contact met Rabobank? Dat kan via (013) 537 96 60. U kunt ook via chat of e-mail contact opnemen. Kijk voor alle gegevens op www.rabobank.nl/tilburg.

Streetrace Goirle – Bank met visie
In Goirle is het initiatief van de Streetrace op mountainbikes een uniek evenement. Nergens in Nederland is een dergelijke cross te vinden. De Streetrace is ontstaan omdat lokale ondernemers hun nek hebben uitgestoken. Lef hebben getoond. In 2015 zag Rabobank de potentie van dit evenement en besloot mee te werken. In letterlijke zin dan. Dat jaar ging de Streetrace dwars door de bank.

 

2 REACTIES

  1. […] De Italiaanse Queen  coverband  bracht zaterdagavond in Goirle op het Kloosterplein een waar eerbetoon aan de te vroeg overleden zanger  Freddie  Mercury.  De band speelde de sterren van de hemel, met nummers als Somebody to love,  Now I ‘am here en andere klassiekers.  De organisatie berustte bij Midzomerfestival Goirle. Hoofdsponsor was ook dit keer  Rabobank Tilburg e.o. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here