Vervoer in Goirle en Riel

0
1389
Arendauto, Renaultdealer voor Goirle e.o.

Taxi vervoer
Taxicentrale Midden-Brabant (TCMB) is de naam van de personenvervoersorganisatie die in december 2000 ontstaan is door samenwerking tussen de Tilburgse Taxicentrale (TTC) uit Tilburg en Taxi Walsmits uit Goirle. Deze bedrijven zijn respectievelijk sinds 1973 en 1972 een begrip in Midden-Brabant op het gebied van kwalitatief personenvervoer. Taxicentrale Midden-Brabant is een 100% dochteronderneming van Veolia-Transport Nederland.
logo_tcmb-tel

Garages Goirle
Goirle heeft tientallen garages en werkplaatsen voor auto´s, scooters en motoren. In alfabetische volgorde zijn dat Arend Auto (Renault, Dacia en Nissan dealer), Autobedrijf Rombouts (Opel) en  Vakgarage Van Oosterwijk (alle merken, gespecialiseerd in Citroën). Kijk ook bij Bedrijven op GoirleNet.
Arendauto_Goirlenet_2016Rombouts_Opel_Goirlenet_2016
Vakgarage_Van Oosterwijk_Goirlenet_2016

Zelf sleutelen
Wie zelf wil sleutelen, bijvoorbeeld aan een oldtimer, kan niet zonder de juiste documentatie. In Goirle kunt u terecht voor technische motor- en autodocumentatie bij uitgeverij BigZund.

Openbaar vervoer
Openbaar vervoer in Goirle wordt verzorgd door Arriva. Er zijn haltes in Goirle, maar centraal is die aan de Dorpsstraat. Er is in de spits elk kwartier een bus. Bij de centrale halte  stopt de bus (De Lijn) die naar België rijdt.
OV_Goirle_Goirlenet_2016

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here