BingZund: liefde voor auto’s motoren en boeken ineen

0
2165
Bijzondere documentatie voor de autoliefhebber.

De naam BingZund staat voor een carburateur (Bing) van een Zündapp, de grote liefde van eigenaar De Groot die samen met zijn vrouw een uitgebreide collectie auto- en motorendocumentatie aanbiedt. Een paradijs voor wie zelf aan de slag gaat met sleutelen aan de eigen auto of motorfiets.

Boekhandelaar De Groot met motordocumentatie Harley Davidson

Auto- en motordocumentatie
Voor de echte liefhebbers heeft De Groot niet alleen werkplaatsboeken, instructieboeken en onderhoudsdocumentatie van alle grote en minder bekende auto’s en motoren. Ook krijgt de koper er een vertaalwoordenboek bij. De Groot: ‘We hebben niet alleen documentatie van nu, maar juist ook van oudere types auto’s en motoren. Het is tegenwoordig een trend om juist oudere versies van auto’s en motoren weer te laten rijden. Wij zijn de enige in Zuid-Nederland die met een groot aanbod van documentatie komt.’

Bijzondere documentatie voor de autoliefhebber.
Bijzondere documentatie voor de autoliefhebber.
BING ZUND: Instructieboekjes die je nergens meer kunt krijgen.
BING ZUND: Instructieboekjes die je nergens meer kunt krijgen.

BING ZUND
Van Haestrechtstraat 79
5051 VC Goirle
Tel. 013 – 534 9193
GSM. 06 – 2003 1857
E-mail: bingzund@xs4all.nl
Website: www.bingzund.nl

Kijk voor een snelle presentatie van de collectie motoren- en autodocumentatie naar de diaserie:

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here