De Nieuwe Burcht Poppel: Bistro – Eten – Drinken – Genieten

1
4272

Middenin Poppel treft u Bistro De Nieuwe Burcht. Sinds 2017 zwaait een Italiaanse chefkok er de scepter in de keuken.  Een plek die als vanouds bekend staat dat het er goed toeven is.
Het vroegere dorpscafé is herrezen als culinaire plek van niveau in de regio. Waar eten, drinken en genieten van de goede dingen van het leven samenkomen. Pure verwennerij!!

Restaurant
Iedere maand bereiden de chefs een heerlijke maandsuggestie, aansluitend bij de seizoenen. In de herfst wild, zoals wilde eend met woudheren, patrijs uit de Savoie, konijn, haas of fazant. Of mosselen uit Zeeland.
De producten komen uit de streek en zijn vers en rechtstreeks van de leveranciers. Verder betaalt u een eerlijke prijs en mag u op een perfecte bediening rekenen, waar gastvrijheid nog met hoofdletters wordt geschreven.

Prijs
In augustus 2016 heeft De Nieuwe Burcht de Publieksprijs 2016 gewonnen in Baarle-Nassau tijdens een publieksmanifestatie. Het bekroonde pitabroodje was gevuld met pulled pork met eigen gemaakte mayo. Een specialiteit van het huis.

Proeverijen
Met regelmaat houdt De Nieuwe Burcht een proeverij, onder meer in samenwerking met Van Bommel Conserven of met wijnhandel Van Heynde (Gent). Deze wijnhandel
levert ook de wijnen aan De Nieuwe Burcht, werkelijk een klasse apart.

Bijzonder
Elk weekend serveert De Nieuwe Burcht een Weekendplank. Dat is een viergangenmaaltijd voor € 12,95 pp. Wekelijkse variatie van soep, broodje, salade en dessert.

High Tea
Ook eens uitproberen: de High Tea van De Nieuwe Burcht. In de koude jaargetijden een mini-soepje en in voorjaar en zomer een mini-quiche met krokant slaatje. Voorgerechtjes met coquilles. Surf en turf op Aziatische wijze, klein tasje garnalen bisque, broodjes met lauw warme brie, trammezino met gerookte zalm, wrap met carpaccio (rundvlees). Natuurlijk mag een zoete plank niet ontbreken. Alles met verse jus en 2 potjes thee. Compleet voor € 22,95 p.p.

Evenementen
Is er een evenement in Poppel, bijvoorbeeld de kermis, of andere festiviteit, dan is De Nieuwe Burcht van de partij. Ook houdt deze gelegenheid bijzondere bijeenkomsten, zoals een hap- en stapfestijn, inclusief modeshow (kleding en sieraden).
Bij Spaanse looks, horen natuurlijk Spaanse gerechtjes als tapas en Spaanse wijn.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in en maak een afspraak in:

De Nieuwe Burcht (Poppel)
Pastorijstraat 2
B-2382 Poppel
Tel.: 0032 (0)14 68 71 82
www.denieuweburcht.be/
info@denieuweburcht.be

open:
maandag – dinsdag: 9.00u – 21.00u
woensdag: sluiting
donderdag – zondag: 9.00u – 21.00u (keuken tot 21.00 uur)

Voor een impressie van De Nieuwe Burcht, kijk naar de diashow:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here