Rings-Goirle sportieve, comfortable fietsen met perfectie

0
4955

Wie bij Rings-Goirle de zaak binnenloopt kiest voor sportief en comfortabel fietsen met perfectie. In deze Specialized Concept Store kunt u de ideale fiets geheel op maat (laten) samenstellen, van ATB tot race-, tour-, of citybike. Voor dames en voor heren. Zelfs voor de kleinsten kunt u bij Rings-Goirle terecht.

Fiets – innovatie
Rings-Goirle neemt fietsen bloedserieus. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in de klant die voor het maximale gaat. Zo is het mogelijk alle fysieke aspecten van fietsen in beeld te (laten) brengen. U krijgt het beste advies. Het resultaat: een fiets die helemaal bij u past.
De nieuwste technieken en de laatste innovaties op fietsgebied treft u bij Rings-Goirle aan. Zo is er de mogelijkheid uw fiets ook binnen te gebruiken. Met de KickR Powertrainer kunt u, zoals bij gaming, fietsen tegen tegenstanders.

Sportieve e-bikes, met geïntegreerde accu in het frame.

Elektrische City Bikes
Sinds april 2017 kunt u bij Rings-Goirle ook terecht voor elektrische, sportieve dames en heren city bikes. Uiterlijk en vormgeving zijn aangepast aan de sportieve en comfort zoekende fietser. De snelheden zijn te kiezen: ondersteuning tot 25 en tot 45 km per uur.

Accessoires – reparaties
Gekozen tot de beste fietsenwinkel van Nederland. Logisch dat u op het gebied van accessoires alles vindt wat een fietser nodig heeft: van kleding tot een kleine of grote reparatie. De specialisten van Rings-Goirle volgen cursussen aan de Concept Store Bike University om zich de laatste technieken eigen te maken en om kennis te nemen van de nieuwste producten.

Contact
Rings-Goirle
Poppelseweg 1-02
5051 PL Goirle
013-5345321

W: www.rings-goirle.nl
E: info@rings-goirle.nl
Nieuwsgierig geworden naar Rings-Goirle? Kijk naar de diashow, neem contact op en  loop eens binnen.