F.F.L.O – Goirle: Hippe conceptstore : FASHION LIFESTYLE GIFTS

1
1031

In een van de leukste winkeltjes van Goirle zijn hippe damesmerken te vinden voor vrouwen/meiden met curves. De kleinste maat is -4042. Geen enkele shop in de omgeving van Goirle biedt zoveel keuze als F.F.L.O.  in een steeds wisselende en vernieuwde collectie.

Geen tenten
Dat kleding voor vrouwen met een maatje meer geen saaie bedoening hoeft te zijn, kunt u zelf ervaren in F.F.L.O. Aangevuld met accessoires die ook in de webshop www.siervol.nl te koop zijn, is F.F.L.O.  absoluut geen winkel voor grijze muisjes! Een snel wisselende collectie met de meest hippe kleding die er maar te vinden is in de maten vanaf -4042 tot inmiddels maat 60!

Sfeer op nr. 1
Gelukkig waren alle merken die wij graag wilden gaan verkopen net zo enthousiast als wijzelf. Van het begin af aan waren daar Junarose, Zizzi en een beetje Magna. Later zijn daar Zhenzi, Adia, MAT, Yoek, pantymerk Cette, RJ body wear, studio,  Zoedt, The Gift Label en de geweldige serie van ‘Mijn stijl’ bij gekomen. De perfecte combinatie om in de juiste sfeer te shoppen. Want, sfeer staat hier toch wel op een dikke nummer 1! Ons assortiment lifestyle & Gifts wisselt regelmatig en wordt altijd up to date gehouden.

Altijd eerlijk

Altijd krijg je bij ons een eerlijk advies. Monique, het gezicht van  F.F.L.O. kiest met jou samen de perfect zittende kleding uit! Ook collega Danielle  helpt je graag, mits je geholpen wilt worden natuurlijk. Anders ga je lekker zelf op jacht naar dat ene droom kledingstuk! F.F.L.O. heeft al vele trends gezet en vele billen aan een perfect zittende jeans geholpen. Stil zitten doen wij niet, wij zoeken de trends op en gaan altijd met de mode mee. Eén ding blijft altijd gelijk, onze service en onze gastvrijheid!

 

CONTACT GEGEVENS:

WWW.FFLO.NL
FFLO
Tilburgseweg 53
5051AB GOIRLE
E-mail: info@FFLO.NL

Tijdens openingstijden: 013-5913468
TEL:06-53265139
Onze actuele collectie is op facebook te vinden: https://www.facebook.com/FFLOGOIRLE/ ( link)

Benieuwd naar de collectie van F.F.L.O., kijk dan naar de diashow:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here