Het Boeketje Poppel waar Bloemen, Planten & Decoraties met hoofdletters worden geschreven

0
1036

Het Boeketje  in Poppel voor wie van bloemen, planten en accessoires houdt. Het Boeketje staat sinds jaar en dag  bekend om zijn  kwaliteit, vakmanschap en service in bloemen, planten, geschenken en decoratie, zowel voor binnen als buiten.

Kwaliteit
Het Boeketje in Poppel garandeert dagverse bloemen. De klanten van Het Boeketje gaan zo lang mogelijk genieten van veilingverse producten. Dat geldt voor alle bloemen en planten die in het assortiment voorradig zijn.

Vakmanschap
Het Boeketje is een bloemenspeciaalzaak die zich richt op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook verzorgen zij bloemstukken als kerkversiering, trouwboeketten of grafwerk. Ook bloemenabonnementen voor zowel bedrijven als voor particulieren zijn mogelijk. Steeds treft  u met liefde voor het vak bereide bloemstukken, versieringen en decoraties.

Decoraties
Bij de potterie betrekt Het Boeketje het merk  PTMD. Dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid.  Behalve accessoires van PTMD heeft Het Boeketje nog meer in huis. Zeker de moeite van een bezoekje waard om u te overtuigen.

Service
De service die Het Boeketje Poppel biedt: Gratis levering aan huis bij minimale besteding van €15 in Poppel, Weelde, en Ravels. Dit zorgt ervoor dat uw bloemen met de grootste zorgvuldigheid worden thuis geleverd. Zelfs op zaterdag en zondag!

Workshops
Vier maal per jaar worden er in de winkel van Het Boeketje workshops gehouden, telkens passend bij het seizoen. De voorjaarsworkshops zijn op dinsdag 20 maart en op donderdag 22 maart, aanvang 19.30 uur. Inschrijving per e-mail: info@hetboeketje.be  Langskomen in de winkel voor deelname kan ook.

Parkeren & bereikbaarheid
Bij Het Boeketje is het eenvoudig en gratis parkeren achter de winkel. Dit maakt het voor u makkelijk onze winkel te bezoeken of uw bloemen en planten op te halen.
U vindt Het Boeketje aan Dorp 39, 2382Poppel.
Website: www.hetboeketje.be
Telefoon: 0032 (0)14 65 72 76
E-mail: info@hetboeketje.be

Openingstijden
Ma: 13 – 18 uur
Di, Do en Vr: 9-12 uur; 13- 18 uur
Wo: 9-12 uur
Za: 9 – 17 uur

Benieuwd naar het werk van Het Boeketje? Kijk naar de diashow:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here