Computaria Tilburg: al 20 jaar verkoop en reparatie van computers en laptops met een glimlach

0
806

Computaria is al twintig jaar een begrip in Tilburg, waar klantvriendelijkheid, advies, maatwerk, upgrading, reparatie en onderhoud sleutelwoorden zijn. Wie een laptop of computer op maat zoekt is hier aan het juiste adres. Computaria assembleert binnen enkele dagen uw systeem op maat, afgestemd op uw toepassingen en budget. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een systeem specifiek voor videobewerking, gaming, audiobewerking of voor zakelijke toepassingen.

Losse onderdelen & accessoires
Computaria verkoopt ook losse onderdelen, er is een ruim assortiment aan randapparatuur voorradig en er zijn handige accessoires (tassen, ophangsystemen, beugels) verkrijgbaar. Computaria verkoopt en gebruikt voor assemblage en reparaties uitsluitend kwaliteitsonderdelen. Kom eens langs om een kijkje te nemen of voor een vrijblijvende offerte.

Merken
Behalve de maatwerk pc’s biedt Computaria een breed scala aan van A-merken pc’s en laptops. Zo vindt u bij Computaria de merken Acer, HP, Asus in de maandelijkse folder en in de winkel tegen aantrekkelijke prijzen. Beeldschermen van LG, Iiyama en printers van Epson en Brother maken dat Computaria een volledig IT-pakket kan aanbieden.

ITPRODEALS
De aanbiedingen van Computaria komen uit een landelijk netwerk van meer dan 100 IT-vakmensen in Nederland. Alle medewerkers van Computaria staan voor een persoonlijk en deskundig advies. Computaria heeft een eigen technische dienst. Daar werken vakmensen die uw pc, laptop of randapparatuur ook kunnen repareren en onderhouden.

Bereikbaarheid
Computaria
Lieve Vrouweplein 16
5038 TS Tilburg
T. 013 – 544 05 16
www.computaria.nl
info@computaria.nl

Koffie en advies zijn altijd gratis!

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag, woensdag, vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 21.00 uur (koopavond)
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur.

Nieuwsgierig geworden naar Computaria? Bekijk de diashow, die maandelijks wordt ververst met nieuwe aanbiedingen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here