Tiara Trends to Love

1
1634
Tiara Mode... Waar een vrouw heel blij wordt.

Tiara in Goirle laat je verwonderen. Tiara  biedt stoere mode en bijzondere accessoires. Ook voor  lifestyle producten  is Tiara het juiste adres.   Daar word je als vrouw heel blij van! Mode, Accessoires en Lifestyle allemaal in een warme huiskamerbeleving.  Verwen je zelf eens lekker. Met een chique of stoere sjaal, een nieuwe tas, een trendy sieraad of heerlijk draagbare kleding.

Accessoires
Behalve  betaalbare mode en accessoires kom je bij Tiara ook originele lifestyle producten tegen. Dat zijn vaak unieke exemplaren. Slechts in kleine oplage gemaakt. Niet alleen jouw persoonlijke uitstraling krijgt bij Tiara een make-over. Jouw woonomgeving krijgt met kleine accenten een zeer persoonlijke touch.

Merken
Met zorg en deskundigheid stelt Tiara een bijzondere, stijlvolle en stoere collectie samen. Door de betere Nederlandse, Spaanse en Italiaanse merken te combineren blijft Tiara onderscheidend en divers.

Persoonlijk advies
Laat je adviseren door een vrouw die weet hoe zij een ‘feel good’  beleving  kan creëren. Word geïnspireerd  hoe je uiterlijk nog beter tot zijn recht komt.  Anita Sprangers:  “Sinds 2006 run ik met veel enthousiasme een winkel boordevol kleding, sieraden, tassen, hebbedingetjes.  Het is  een uitdaging om originele mooie vrouwvriendelijke artikelen aan het assortiment toe te voegen.  Shows en beurzen zorgen voor inspiratie.” Daardoor kom je bij Tiara unieke, prijsvriendelijke, onderscheidende kwaliteitsproducten tegen.

Bekijk het merkenprofiel en de diashow  om een indruk te krijgen:

Bij de tijd
Natuurlijk blijft Tiara bij de tijd. Je kunt onze inspiratie volgen op Facebook en Instagram. Je hoeft niets  te missen van de nieuwste trends. Loop eens binnen met je vriendin, partner of dochter. Een kopje koffie of thee maakt je bezoek compleet. Kijk naar de diashow van Tiara en bezoek onze winkel en online (web, Facebook, Instagram):

Bereikbaarheid
Tilburgseweg 59a
5051 AB Goirle
T: 013-530 08 59
info@tiara-goirle.nl / www.tiara-goirle.nl

Openingstijden

Woensdag 10:00 – 17:30 uur
Donderdag 10:00 – 17:30 uur
Vrijdag 10:00 – 19:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here