De Bandenhal Tilburg: hét bedrijf voor banden, licht metalen velgen, kleine reparaties, onderhoud en APK

0
388

Bij De Bandenhal in Tilburg bent u nog klant op de ouderwetse manier. U krijgt deskundige adviezen voor alle merken autobanden, licht metalen velgen, uitlijnen en balanceren van de wielen. De Bandenhal in Tilburg is ook het adres voor kleine reparaties, onderhoud aan en APK-keuring van uw auto.

Klaar – Wachtruimte – Bandenhotel
Meestal kunt u onder het genot van een kopje koffie met een paaseitje of een kerstkransje of iets lekkers wachten op uw auto. Verder heeft De Bandenhal een bandenhotel. De ideale stalling van uw zomer- en winterbanden.  Mocht een handeling langere tijd in beslag nemen, bijvoorbeeld een APK-keuring,  dan kunt u beschikken over een huurauto van De Bandenhal.


Kwaliteit – vakmanschap
Sinds 1980 bevindt De Bandenhal Tilburg zich aan de Berkdijksestraat. De Bandenhal is een familiebedrijf, opgericht door Hans Remie. Zoon François werkt sinds 1985 in het bedrijf. Samen met zijn partner Angelique en deskundige monteurs leveren zij topkwaliteit af. De Bandenhal is vof en VACO gecertificeerd. Daarmee voldoet De Bandenhal aan de hoogste kwaliteitseisen. Vakmanschap, klantvriendelijkheid en deskundigheid zijn de belangrijkste pijlers van het bedrijf.

Nieuwsgierig geworden naar De Bandenhal? Kijk naar de diashow om een indruk te krijgen van het bedrijf.

De Bandenhal
Berkdijksestraat 35
5025 VC Tilburg
Tel: 013 – 590 17 40
www.debandenhal.nl

info@debandenhal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here