Gusto Wine, Spirits & More: Groots assortiment whisky’s, gins, rums, wijnen, port en speciaal bieren

0
418

Het valt meteen op: Gusto in Goirle heeft een enorme selectie. Van het standaardassortiment tot de meest exclusieve artikelen. Opvallend is het grote aanbod whisky, wijn en speciaal bier. De rum en gin maken het aanbod compleet.

Whisky’s
Whisky is een van de specialiteiten van Gusto. Deze slijterij voert verschillende merken in diverse prijsklassen. Wie een topmerk wil, kan ook bij Gusto terecht. Gusto voert een leuk aanbod voor de echte liefhebber.

Wijnen
Gusto Wine, Spirits & More levert meer dan 450 verschillende wijnen. Gusto doet de naam eer aan door een opvallend aanbod aan Italiaanse wijnen. Maar ook de rest van de klassieke en de nieuwe wereld (o.a. Chili, Argentinië en Zuid-Afrika) levert kwaliteitswijnen. Opvallend zijn bijv. de wijnen van Coppola, van de gelijknamige filmregisseur Francis Coppola. Behalve een uitgebreid assortiment wijnen biedt Gusto speciaal geselecteerde port aan. Bijzondere champagne mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Bewaarwijnen
Gusto heeft een speciale wand voor de zogenaamde ‘bewaarwijnen’’. Dit zijn wijnen in de hogere klasse en zijn vooral bedoeld voor speciale gelegenheden of feesten waarbij de c van Culinair met een hoofdletter wordt geschreven. Zo biedt Gusto mooie wijnen aan die nog jarenlang kunnen worden bewaard en/of ‘rijpen’. Denk daar bij aan prachtige klassiekers zoals Bordeaux, Bourgogne, Amarone, Brunello e.d. maar ook onbekendere juweeltjes.

Proeverijen
Met enige regelmaat houdt Gusto proeverijen. Of in de winkel in het zitgedeelte met statafels aangevuld of bij één van de locaties in of buiten Goirle. Enkele keren per jaar is er wel een whisky, wijn of gin-tonicproeverij. Kijk op de website of op Goirlenet.nl voor informatie en kaarten. Want vol is vol.
Voor €35,– per persoon beleven deelnemers aan de proeverijen van Gusto een heerlijke avond. Met tapas en de bijbehorende wijn. Op locatie bij Eetkaffee Mozes – Goirle:Service
Als u een product zoekt dat niet in het aanbod zit, kan dat meestal wel voor u worden besteld. U krijgt altijd een eerlijke uitleg over de producten. Uw aankopen kunnen zij in overleg altijd bij u bezorgen, in de meeste gevallen kosteloos.

Als u een indruk wilt krijgen van de winkel en de mogelijkheden van Gusto, bekijk dan de diashow of kom een keer binnen lopen.


Gusto
Wine, Spirits & More
Tilburgseweg 48
Goirle
Tel. 013 – 7370351
www.slijterijgusto.nl
info@slijterijgusto.nl

Openingstijden:
di-do 10:00-18:00
vr 10:00-20:00
za 10:00-18:00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here