By Dees Mode Poppel: Betaalbare mode, wekelijks wisselende collectie en bijpassende accessoires

1
2597

“By Dees Mode” in Poppel treft u betaalbare mode, wekelijks wisselende collectie en bijpassende accessoires voor zowel dames als heren.
In de gezellige winkel in het centrum van het dorp hebben wij leuke, betaalbare merken zoals Cars, Red Button, Angelle Milan, Anvy en vele andere

Bekende
Desirée is voor Poppel en omgeving geen onbekende. Zij heeft 12 jaar gewerkt bij Jeans House en is met partner Maarten, van huisuit interieurbouwen en – ontwerper, met deze kledingzaak gestart. De hand van Maarten is binnen en buiten bij “By Dees Mode” goed te zien.

Wisselende collectie
Wekelijks rijden Desirée en Maarten voor inkoop naar verschillende grote steden in Europa om er de laatste mode in een beperkte oplage in te kopen. Van elk artikel een beperkt aantal items, want op is op. Daardoor ontstaat elke week een fris aanbod, waardoor klanten steeds keuze hebben iets nieuws te kunnen kopen.

Advies – accessoires
Het aanbod van “By Dees Mode” is royaal, want de accessoires maken het modeplaatje compleet. Bij de kleding zijn passende accessoires, zoals tassen, schoenen, shawls en sieraden. Voor wie zich graag laat adviseren, is Desirée de aangewezen persoon.

Voor wie een idee wil krijgen van het aanbod van “By Dees Mode”, kan eerst eens kijken naar de diashow, een bezoek brengen aan de winkel of kijken op de website of Facebook pagina:Graag tot ziens:
“By Dees Mode”
Dames- en herenmode
Dorp 39
2382 Poppel
T. 003214293027
E. mailto:bydeesmode@gmail.com

Openingstijden zijn verruimd.
Maandag: gesloten
Dinsdag tm vrijdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here