Italiaans restaurant Intermezzo: heerlijk vers gemaakt Italiaans eten in een fijne, gastvrije sfeer

0
1688

Italiaans restaurant Intermezzo staat voor alles waar Italië trots op is: fijne keuken, alles vers gemaakt, eten in een fijne en ontspannen sfeer. Sinds vier jaar bevindt Intermezzo zich in het hart van Hilvarenbeek, op een sfeervolle locatie in het centrum. De Italiaanse gastvrijheid komt u bij binnenkomst meteen tegemoet.

Gevarieerde keuze
Wie de kaart bekijkt van Intermezzo kan uit een groot aanbod van gerechten kiezen. Van Calzone tot Pizza, van Lasagne tot Risotto, van vlees- tot visgerechten. Iedereen kan wel een keuze maken, want ook voor kinderen heeft Intermezzo genoeg te bieden. Wat dacht u van een heerlijk vers bereide pizza. Het wordt helemaal spannend als kinderen bij hun kinderfeestje  zelf hun eigen pizza mogen maken. Het kan allemaal geregeld worden bij Intermezzo.

Feesten – catering
Wie een feestje wil vieren, kan ook bij Intermezzo terecht. Een kinderfeestje of een bedrijfsuitje. Bedrijven weten de weg naar Intermezzo te vinden. Voor speciale gelegenheden en besloten bedrijfsfeesten met eten en drinken, staat Intermezzo voor u klaar.

Acties
Met acties die met Italië te maken hebben, doet Intermezzo natuurlijk mee. Zo wordt in mei de Italiaanse week gehouden. De winnaar mag op kosten van Intermezzo komen eten en drinken.

Kijk op de diashow om een impressie te krijgen van Intermezzo-Hilvarenbeek. Binnenkomen en een afspraak maken mag natuurlijk ook.

Intermezzo Italiaans Restaurant
Gelderstraat 9
5081AA Hilvarenbeek
T. 013 – 5050 465
E. info@intermezzo-hilvarenbeek.nl
W.www.intermezzo-hilvarenbeek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here