Reitsma Seafood Visspecialist Tilburg gaat voor duurzame vis en visproducten van de hoogste kwaliteit

1
2065

Wie de viswinkel op winkelcentrum Westermarkt bezoekt, ziet de vertrouwde gezichten van personeel van voorheen, maar een compleet ander interieur en een uitgebreid assortiment; sinds januari 2020 biedt Reitsma Seafood op deze locatie een mooi aanbod aan verse vis en bereide maaltijden.

Duurzaam voorop
Alle producten zijn afkomstig van zo duurzaam mogelijk gevangen vis. Zo komt de zalm uit Noorse fjorden waar de vissen hebben kunnen rondzwemmen en waar geen antibiotica aan te pas is gekomen, wat de smaak en de structuur ten goede komt. Ook de verpakkingen zijn van gerecycled materiaal. Of het nu de bakjes zijn waarin de versgebakken kibbeling zit of de kistjes waarin de oesters worden vervoerd.

Reitsma Seafood Visspecialist
Behalve duurzaamheid en aandacht voor dier en milieu brengt Reitsma Seafood een uitgebreid assortiment aan visproducten zoals kant-en-klare maaltijden die zo in de pan, de oven of de magnetron kunnen. Ook belegde broodjes en overheerlijke wraps liggen in de vitrine. Bovendien kunt u in de gezellige zithoeken genieten van een lekker vishapje. Ook een vers kopje koffie, een sapje of een frisdrank kunt u erbij bestellen.


Verder heeft Reitsma Seafood iedere week een Catch of the Day aanbieding. Wilt u op de hoogte blijven, dan kunt u de link naar facebook [link invoegen] volgen.

Make-over
In een week tijd heeft de winkel van Reitsma Seafood aan de Westermarkt van een complete make-over beleefd. Zo zijn de gevel en het binneninterieur aangepast. De losse tafels en stoelen zijn nu knusse zitbanken geworden. Uit de vele positieve reacties is op te maken dat het duidelijk is dat er een ander concept op de vertrouwde locatie wordt aangeboden, waarbij de nadruk ligt op een hoogwaardig, uitgebreid en vooral kraakvers assortiment.


Bereikbaarheid – Openingstijden
Reitsma Seafood Visspecialist
Westermarkt 112
5042SX Tilburg
T. 013-467 6865
E. info@reitsmaseafood.nl
W. www.viswinkelwestermarkt.nl

Groothandel vis en visproducten:
W. www.reitsmaseafood.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 18.00 uur
Donderdag 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag 9.00 – 19.30 uur
Zaterdag 9.00 – 17.00 uur
Zondag Gesloten

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.