Babz Broodjes Goirle: sfeerbeleving op De Hovel

0
969

Wie Babz Broodjes op De Hovel in Goirle binnenstapt, merkt het meteen. Een zaak waar beleving centraal staat. Genieten van een heerlijke lunch of gewoon een koffietje met wat lekkers. Over elk detail is nagedacht. Het interieur, de producten… alles is op elkaar met smaak samengesteld.

Jonge ondernemer
Babet Bastiaansen, 20 lentes jong en vol energie heeft het na corona aangedurfd. Zij heeft met haar team in Goirle en omgeving een mooie zaak ingericht. Met lunches en keuzes voor broodjes, luxe broodjes, tosti’s, wraps en panini’s. Soep van de dag erbij. Lekkere koffie of thee in allerlei soorten en smaken.

Social media
Babz Broodjes is actief op social media als Facebook en Instagram. Daar zijn de producten op te zien. Babet gaat verder voor eerlijke, zelf gemaakte producten. Deze broodjes zaak maakt eigen gebak.

To go, take away, locatie, catering
De producten die Babz Broodjes aanbiedt zijn to go. Als je zelf je lunchplekje buiten kiest, dan take away. Wil je van de sfeer binnen of buiten genieten, zoek dan een tafeltje bij Babz broodjes. Binnenkort ook catering voor bedrijven beschikbaar.

Locatie – opening
Babz Broodjes is geopend van dinsdag – zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Babz Broodjes
De Hovel 11
5051 NP Goirle
Tel. 013 – 785 6056
www.babzbroodjes.nl
E-mail: babet@babetbroodjes.nl
Facebook.com/babzbroodjes
Instagram.com/babzbroodjes