Wie wil uitgaan in Goirle kan terecht in een van de vele cafés van het dorp. De bekendste is D’n Brands aan de Dorpsstraat 1.
In Riel is ’the place to be’ café Kerkzicht midden in het dorp, traditioneel tegenover de kerk. Daar is altijd wel wat te doen, zoals het jaarlijkse koemelken.

Andere cafés van Goirle en Riel zijn café Cheerz / ut Huukske aan het Oranjeplein en café Biljartcentrum Goirle aan de Kloosterstraat, vlakbij Jan van Besouw. Gespecialiseerd in biljarten en darten. Voor deze sporten is er ook Bojangles aan de Tilburgseweg.

Cafetaria’s
Voor de snelle trek is in Goirle cafetaria TRA een begrip. Al meer dan 65 jaar toonaangevend in Goirle en wijde omgeving. Ook voor onlinebestellingen is TRA het adres.
In Riel gaat het om ’t Luikske, aan de Dorpsstraat.

Catering
Van Roessel Boederijproducten is bekend om zijn boerderijproducten. Middenin het dorp gelegen en makers van ambachtelijke streekproducten.
Gespecialiseerde cateraars zijn Kaas & Meer in Goirle en op de rand van Riel en Tilburg is De Commanderie  gevestigd.
Wie echt Indonesisch wil eten of gebruik wil maken van de Indonesische keuken komt uit bij Bunga Melati, tussen Riel en Alphen.

Maandmenu
Wie op de foto klikt, komt op het maandmenu van Bunga Melati. Steeds een verrassende en betaalbare keuze.

Bunga_Melati_GN_2016Feestlocaties
Wie in Goirle wil trouwen, rouwen, feesten of wil vergaderen, kan terecht op twee prachtige plekken. In het buitengebied, tussen Goirle en Poppel, bevindt zich De Nieuwe Hoef. Voor bruiloften, partijen en lekker eten, kunt u daar terecht.

Nieuwe Hoef_2014_GN_4
Prachtige Tiendschuur (1641) als feestlocatie van De Nieuwe Hoef.

Aan de andere kant van de bossen, tussen Goirle en Poppel is de trouw-, vergader- en slaaplocatie Klooster Nieuwkerk Goirle. Totaal gerenoveerd en met liefde voor details ingericht voor groepen en partijen of voor zo maar een nachtje of weekendje weg.
Kloosternieuwkerk_4_GN
Entree Klooster Nieuwkerk Goirle
Kloosternieuwkerk_1_GN
Vergaderruimte met open haard in Klooster Nieuwkerk Goirle

In Riel is de locatie om te trouwen en te rouwen of te feesten Den Overkant, midden in het centrum van het dorp.
Even buiten Riel, in de richting van Tilburg, bevindt zich het feest-, vergader- en partycentrum, voorzien van een speeltuin De Commanderie.

Restaurants
Er zijn in Goirle, Riel en omgeving voldoende restaurants voor elke beurs. HET eetcafé van Goirle is MOZES, gelegen in het centrum van Goirle.  In Riel is Den Overkant vergelijkbaar.

Verzorging
Wie wil uitgaan zorgt voor een goed uiterlijk. Een net kapsel hoort daarbij. Goirle telt vele kapsalons, maar één kan er maar de beste zijn. Dat is kapsalon van Hans Uyens, in Goirle en omgeving een begrip. Met vier vaste medewerkers is kapsalon Zoë er voor dames, heren en kinderen.