Wonen in Goirle en Riel

0
5534

Diaserie appartement GoirleNet


Huis (ver)kopen of (ver)huren
Wie een (vakantie)woning in Goirle wil (ver)kopen of (ver)huren kan terecht op GoirleNet.nl. Voor € 25,– kunt u acht weken adverteren op de Regiomarktplaats van  GoirNet. Tien foto’s zijn toe te voegen. Tegen een vergoeding is het mogelijk professioneel een diaserie laten maken of een 360 graden filmpje.  Deze extra toevoeging kunt u in uw advertentie laten plaatsen. GoirleNet is u graag van dienst.  Vraag naar de mogelijkheden (LINK).

Appartement – 360 graden video (best bekeken met VR-bril)

Wonen – huren
In Goirle, Riel en verder in andere Midden-Brabantse plaatsen is woningstichting Leystromen actief. Het kantoor bevindt zich aan Oranjeplein 3 in Goirle. Telefonisch in de ochtend bereikbaar van 8.30 – 21.30 uur op nummer:  088 031 33 00.

Kantoor Woningstichting Leystromen, Goirle
Kantoor Woningstichting Leystromen, Goirle


Woning financieren
Wie een woning wil (ver)kopen heeft meestal financiering nodig. Daaraan vooraf gaat het financiële advies. In Goirle vindt de woningzoeker financiële informatie bij Soentjens & Robben.

Hypotheekadvies Soentjens & Robben, Goirle
Hypotheekadvies Soentjens & Robben, Goirle

Rabobank in Goirle
De Rabobank als vestiging blijft in Goirle met een kantoor aanwezig. Misschien wel ooit in een kleinere behuizing, maar nog altijd middenin de gemeenschap. Voor sommige zaken kan de klant in Tilburg in het vernieuwde Ontmoetingscentrum aan de Spoorlaan terecht, omdat daar alle expertise zit. Ook voor grotere evenementen en netwerk bijeenkomsten is deze plek heel geschikt. Rabobank kan daar maximaal 200 gasten ontvangen.
Rabobank Goirle

Eduard Jamin is een van de Rabobank ambassadeurs die in Goirle en Riel actief is. Kijk naar het filmpje om een impressie te hebben wat Rabobank Goirle voor u kan betekenen en neem contact op met Rabobank Tilburg e.o.


Wonen en belastingen
Iedereen die een woning bezit of huurt betaalt belasting. Het is zaak dat u niet te veel bijdraagt aan de schatkist van de gemeente of de rijksoverheid. Bedrijven en particulieren die een financieel advies wensen, kunnen naar Van Miert Belastingadviseurs in Goirle.

Ook voor (gratis) tips moet u bij Van Miert Belastingadviseurs zijn, bijvoorbeeld: Hypotheekrente extra aftrek.
Dit jaar (extra) veel verdiend? Betaal je hypotheekrente vooruit en creëer extra belastingaftrek.
Dit jaar veel verdiend en verwacht u volgend jaar minder inkomsten, dan kan het voor u voordelig zijn om alvast dit jaar een deel van uw hypotheekrente van 2016 te betalen. De besparing kan oplopen tot 15%.

Bart van Miert, belastingadviseur - Goirle
Bart van Miert, belastingadviseur – Goirle


Nieuwbouw in Goirle & Riel

Op een toplocatie, nabij de Surfplas, vindt nieuwbouw in Goirle plaats. Ga naar de speciale website nieuwbouw in Goirle om een keuze te maken.

Aannemers Goirle & Riel
Wie in Goirle en Riel een aannemer zoekt, kan het beste naar een vertrouwd adres gaan. In Goirle is dat aannemersbedrijf Houtepen BV, al meer dan negentig jaar een begrip.

In Riel is Weru Vromans een gespecialiseerde aannemer, een van de Weru-dealers, kunststof ramen, deuren en serres uit de omtrek.
Een foto-impressie van deze aannemer voor verbouwen, renoveren, nieuwbouw, aan- en opbouw en onderhoud.

Vromans, Riel, voor grote aannemerswerk
Vromans, Riel, voor grote aannemerswerk
Vromans_2016_GN_3
Vromans, specialist in Weru-kunststof ramen en deuren.
Vromans_2016_GN_2
Vromans, voor klassieke en moderne bouw.
Vromans_2016_GN_4
Vromans, voor jarenlang woonplezier.

Afbouwen – onderaannemers
Wie een woning bouwt of laat bouwen krijgt te maken met onderaannemers. Het gaat daarbij om elektrische installaties, warmtevoorziening, loodgieters- en dakdekkerswerkzaamheden.

Brock Elektro
Voor elektrische installaties is Brock Elektro het adres voor Goirle en omstreken.  Voor de aanleg van datacommunicatie, elektrische installaties, netwerken, verlichting en lichtprojecten, is Brock Elektro al jaren een vertrouwd en betrouwbaar adres. Brock Elektro is gevestigd aan Weefraam 9 in Goirle.  Bereikbaar via het e-mailadres: info@brockelektro.nl

Brock Elektro, Weefraam 9, Goirle
Brock Elektro, Weefraam 9, Goirle
Brock Elektro, het elektrotechnisch bedrijf voor Goirle en omstreken
Brock Elektro, het elektrotechnisch bedrijf voor Goirle en omstreken

ADG- Dakdekkersbedrijf Goirle
ADG staat voor aannemer dakwerken Goirle en is specialist op het terrein van dakwerken in leisteen en in ander vormen van dakbedekking,
zoals gebakken, geglazuurde (lei)pannen en singels.
ADG Goirle is verder gespecialiseerd in sierwerk aan daken en goten, in het bijzonder in koperwerk, zink- en loodwerken.

Specialiteit van ADG - Goirle: leistenen, speciale pannen en sierwerk van metaal.
Specialiteit van ADG – Goirle: leistenen, speciale pannen en sierwerk van metaal.

Keukenstudio
In de nieuwe showroom van Keukenstudio John de Laat  aan de Bredaseweg 146 te Tilburg worden momenteel nieuwe keukens geplaatst. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en eventueel advies te vragen.
Johndelaat_keukenstudio_GoirleNet_2016

Keukenstudio John de Laat b.v. is een gezellige, succesvolle, zelfstandige onderneming. Wij verzorgen het complete keukentraject, van een vakkundig advies tot de volledige montage.
Vrijblijvendheid, betrouwbaarheid, nakomen van afspraken, direct de juiste prijs en een perfecte service staan bij ons zeer hoog in het vaandel.

Vloeren en badkamers
Voor vloeren en wanden van gebakken tegels of van natuursteen, compleet gelegd of aangebracht door de vakman of voor een complete inrichting van de badkamer gaat u naar DéMi tegels in Goirle.
Ook kunt u bij DéMi-tegels kijken in de webshop. Er zijn steeds koopjes op het gebied van badkamers, tegels, vloeren en sanitair. 


Woninginrichting: Wonen, slapen
In Goirle is De Jong Wonen en Slapen de specialist. Vakmanschap en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Bij De Jong Wonen en Slapen is alles te vinden op het gebied van slapen: Auping bedden en matrassen bijvoorbeeld, maar ook gordijnen, binnen- en buitenzonwering en vloerbedekking.

De Jong Wonen & Slapen - Goirle
De Jong Wonen en Slapen, Molenstraat 39a  – Goirle
De Jong complete woninginrichting Goirle
De Jong complete woninginrichting Goirle

Woninginrichting: modern – klassiek – design
In Tilburg, aan de Ringbaan-Oost 140 bevindt zich het  vertrouwde interieurbedrijf Eras. Deze woninginrichter is met zijn tijd meegegaan, kent interieuradvies aan huis, ontwerpt met u een interieurplan en staat garant voor service.
U kunt zelf uw meubels samenstellen, bijvoorbeeld de voor u ideale tv-kast of een tafel op maat.

Kasten op maat bij Eras Interieurs
Kasten op maat bij Eras Interieurs

Wonen – buiten
Voor een complete aanleg van de tuin, tegenwoordig meer het verlengstuk van wonen buiten, kunt u terecht bij het jonge, dynamische hoveniersbedrijf Mallens Boom & Tuin in Goirle. Specialiteit van het bedrijf is boomverzorging, tuinaanleg, tuinrenovatie. Ook het onderhoud van de tuin wordt met de nodige zorg uitgevoerd.

Mallens Boom & Tuin - Goirle, dynamisch hoveniersbedrijf.
Mallens Boom & Tuin – Goirle, dynamisch hoveniersbedrijf.
Mallens Boom & Tuin van idee tot realisatie.
Mallens Boom & Tuin van idee tot realisatie.

Tuinmeubelen – design beleving
Tuinmeubelen die pure elegantie met superieure kwaliteit harmonieus met elkaar doen samensmelten: daarvoor bent u bij Home & Garden (Leuven) aan het juiste adres. Maar niet enkel voor exclusieve tuinmeubelen kunt u in onze winkel terecht, ook voor esthetisch verfijnde tuinverlichting, parasols en andere accessoires om tuin of terras om te toveren tot een sfeervolle plek waar het zalig thuiskomen is.

Exclusieve tuinmeubelen bij Homegarden - Leuven
Exclusieve tuinmeubelen bij Home & Garden – Leuven