Aannemer Dakwerken Goirle

0
4820

ADG Aannemer Dakwerken Goirle is gespecialiseerd in leistenen- en pannendaken. Dit bedrijf heeft een naam hoog te houden. ADG werkt met vakmensen aan nieuwbouw, renovatie en restauratie. Het gaat hierbij uitsluitend om hellende daken. De leisteen komt uit Frankrijk of Duitsland. Dankzij deze vorm van dakbedekking, waarbij het echte handwerk hoog wordt gehouden, kunnen daken wel 80 tot 100 jaar meegaan. Het enige mechanische is het transport van leisteen naar het dak, de rest is vakwerk en handwerk.

Pannendaken
Bij pannendaken gaat het meestal om een gebakken pan met of zonder glazuur ter bescherming. Een dergelijke dakbedekking gaat zeker 60 jaar mee. Anders is het met zogenaamde betonnen dakpannen. Die zijn minder duurzaam en kunnen gemiddeld 20-30 jaar regen en wind trotseren. Daarna is het dak aan vernieuwing toe.

Filosofie
Kwaliteit, vakmanschap en complete uitvoering. Dat is de filosofie van ADG. Tot de werkzaamheden kunnen ook behoren: verwijdering van oude dakbedekking, aanbrengen van isolatie, leggen van nieuwe pannen of vastzetten van leisteen en afwerking zoals bevestiging van goten en daklijsten. U kunt een compleet dak of wandbekleding met natuursteen aan Aannemer Dakwerken Goirle overlaten. ADG is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Leidekkers: www.leidekkersvereniging.nl

Referenties

adg_01

Foto 1: Speciaal koperwerk toren met natuurlei
adg_02

Foto 2: Leistenendak villa
adg_03

Foto 3: Leipannen op vrijstaande woning
adg_04

Foto 4: Detail leipannen vrijstaande woning

Kijk naar de diashow voor een impressie van de werken van ADG dakwerken: van historisch tot modern, van klassiek tot eigentijds:

ADG Aannemer Dakwerken Goirle
Koudepad 19a
5051RM Goirle
Tel: 013 534 03 66
Fax: 013 534 03 38
GSM: 06 53897056