Brock Elektro

0
5446
Brock Elektro, het elektrotechnisch bedrijf voor Goirle en omstreken
brock_02
Hein Meering van Brock Elektro

Brock Elektro is een bekende naam in Goirle en wijde omgeving. Het van oudsher Goirlese bedrijf staat voor betrouwbare en vakkundige installaties. Op het terrein van installatietechniek zoals licht- en krachtinstallaties, datanetwerken en – communicatie kunt u een beroep doen op Brock Elektro.

Bedrijf
Brock Elektro richt zich op midden- en kleinbedrijf en op de particuliere markt. Of het nu gaat om installatie van elektrische systemen (licht en elektra) als systemen voor communicatie zoals telefonie en faxverkeer als voor aanleg van netwerken. Brock Elektro bezit ook de nodige kennis voor aanleg van bekabeling dataverkeer ten behoeve van internet.

brock_01
Locatie van Brock Elektro – Weefraam – Goirle

 

Filosofie
Kwaliteit, vakmanschap en complete uitvoering. Dat is de filosofie van Brock Elektrotechniek. Brock Elektro is gevestigd in het bedrijvenverzamelcomplex aan Weefraam 9 in Goirle. U kunt altijd een beroep doen op Brock Elektro.

Brock Elektro
Weefraam 9
5051HL Goirle
telefoon: 013-534 14 01