Van Miert belastingadvies – Goirle

0
5599
Bart van Miert, belastingadviseur - Goirle

Bart van Miert: “Leukste is advies over belastingen… geen cent te veel, natuurlijk”

“Sinds kort zijn wij gevestigd in het centrum van Goirle. Ons kantoor richt zich op belastingadvies en juridisch advies aan bedrijven, accountants en particulieren. De regels zijn tegenwoordig ingewikkeld. Als je niet oplet, betaal je al snel te veel. Van Miert Belastingadviseurs werkt binnen de regels, maar zoekt steeds het voordeel voor de klant.”

VanMiert_GN_015_1
Bart van Miert:… geen cent te veel…

Particulier & Belasting
“Uit recent onderzoek van de consumentenbond blijkt dat belastingadviseurs die lid zijn van het Register Belastingadviseurs goed staan aangeschreven. De adviseurs werkzaam bij Van Miert Belastingadviseurs zijn hierbij aangesloten. We zorgen ervoor dat de aangifte geen onaangename verrassingen oplevert. Overal wordt op gelet. Neem bijvoorbeeld leningen voor de aanschaf van een woning verstrekt door familieleden. Zo’n overeenkomst moet je sinds kort melden bij de Belastingdienst. Doe je dat niet, dan kan je de rente niet aftrekken. Is de overeenkomst niet goed opgesteld, dan kan de Belastingdienst de lening als schenking aanmerken. Dan moet je extra belasting betalen. Dat is voor niemand leuk. Voorkomen … door een deskundige in te schakelen is het advies.”

VanMiert_GN_015_2
Locatie Van Miert… centrum Goirle…

Ondernemers & Belasting
“Meedenken met ondernemers is een van de belangrijkste taken die Van Miert Belastingadviseurs uitvoert. Neem bijvoorbeeld de belastingregels rondom aanschaf van zonnepanelen. Als ondernemer krijg je de BTW terug en daarnaast kun je ook gebruikmaken van de investeringsaftrek en de speciale energie-investeringsaftrek. Ruim de helft van het geïnvesteerde bedrag krijg je feitelijk terug. Daardoor is de terugverdientijd korter. Kansen zien en deze benutten. Wij zijn ervoor om bedrijven optimaal gebruik te laten maken van de belastingregels.”

Meningsverschil Belastingdienst
“Steeds vaker loont het de moeite om bij een meningsverschil met de Belastingdienst een procedure aan te spannen. Tegenwoordig schrikt de Belastingdienst er niet voor terug om het hoogste boetebedrag van 5.278 euro op te leggen. Gelukkig slaagt Van Miert Belastingadviseurs er met regelmaat in om deze hoge boetes geheel of gedeeltelijk van tafel te krijgen. Zeer tot tevredenheid van ondernemers.”

Kijk naar het filmpje waar wordt uitgelegd hoe de boekhoud App van Van Miert werkt:

VAN MIERT Belastingadviseurs
Tilburgseweg 16B
5051 AH Goirle

Tel. 013 – 737 03 21
E-mail: info@vanmiertbelastingadviseurs.nl
Website: www.vanmiertbelastingadviseurs.nl