Texon – stomerij – kledingreparaties – Tilburg

0
5562

Stomerij Texon richt zich in het bijzonder op bedrijven en instellingen

Sinds januari 2024 richt stomerij en wasserij Texon zich in het bijzonder op wasgoed reinigen van bedrijven en instellingen. De vieze was kan worden opgehaald, gereinigd bij Texon en weer worden teruggebracht met eigen rechtstreeks vervoer. Texon is niet zo maar een wasserij en stomerij. “Van 250 textielreinigingsbedrijven zijn we dit jaar de nummer één geworden. Onverwachts kwam er iemand van de branchevereniging binnen. Hij stelde zich voor en voordat we het wisten vertelde hij dat we door de leden van de vereniging tot  mooiste stomerij en wasserij van Nederland waren gekozen.”

TexOnline APP
Met slechts enkele klikken regel jij jouw wekelijkse wasmand. Stop daarin je overhemden, stoomgoed, gordijnen, dekbedden… Opgehaald, gereinigd en teruggebracht.
Makkelijker kan het niet.

Spic & Span
“De uitverkiezing tot de mooiste  stomerij en wasserij van Nederland heeft te maken met onze frisse uitstraling. Aan de buitenkant ziet de zaak er spic en span uit. Ook de consequent doorgevoerde huisstijl en de uitzonderlijke kwaliteit van ons werk hebben daaraan bijgedragen.”

Taakverdeling
“Elise en ik hebben een vaste taakverdeling. De productiekant is mijn domein. Elise doet vooral het winkel- en het wasserettedeel.  We zijn beiden perfectionistisch ingesteld, dus we zijn niet snel tevreden met ons werk. We willen het maximale eruit slepen voor onze klanten. Het is niet uitzonderlijk dat onze klanten van heinde en ver naar onze zaak aan de Molenstraat 43 in Tilburg komen.”

texon_2
… meest groene stomerij…

Milieu
“Aan het milieu hechten we  veel waarde. Zo wordt het koelwater van de machines hergebruik voor het wassen. Apparaten die niet in bedrijf zijn, zetten we uit. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we heel belangrijk. Zeep en andere chemicaliën kunnen niet in de bodem weglekken, want we hebben lekbakken en  niet-doorlaatbare vloeren. Chemische stoffen worden apart verzameld en op milieuvriendelijke manier afgevoerd.”

“Dit jaar kregen we uit handen van Paul Smeulders, de fractievoorzitter van  GroenLinks,  een groen lintje uitgereikt. Stomerij Texon werkt volgens de strengste normen en gaat voor het beste resultaat. Texon wil het imago van de branche opvijzelen, want er is nog een wereld te winnen.”

texon_3
… trotse bezitters van certificaat…

“Ook benieuwd naar de beste en de schoonste stomerij en wasserij van Nederland? Kom gerust langs bij Texon, Molenstraat 43 in Tilburg. Neem ook eens een kijkje op de website: www.texon.nl

Bekijk ook het filmpje van Stomerij Texon:

Route bedrijvenwasgoed
De route die het bedrijvenwasgoed aflegt is in het filmpje te zien: Na binnenkomst wordt de vieze was gesorteerd. Vervolgens passeert het wasgoed het zogenaamde ‘vlekkenstation’. Voor elke soort verontreiniging is een speciaal middel beschikbaar. Daarna gaat de was op kleur en op materiaal de wastrommels in. Dan volgt het droogproces. Tot slot gaat het om de afwerking: persen, strijken, vouwen om vervolgens terug te worden gebracht naar de opdrachtgever.Stomerij Texon

Molenstraat 43
5014 NA TILBURG
Tel : 013-5801088
Fax : 013-5801090
Website: www.texon.nl
Email : texon@home.nl

Bereikbaarheidstijden:
Telefonisch van maandag – vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur