Zidi-Zign – reclame – ontwerp – Goirle

0
1117

Zidi-Zign is een jong, dynamisch bedrijf gevestigd aan de Tilburgseweg in Goirle. U kunt er terecht voor allerlei vormen van belettering, drukwerk, textielbedrukking en promotie artikelen.

De persoonlijke aanpak gecombineerd met een scherpe prijs- kwaliteitverhouding staat bij Zidi-Zign hoog in het vaandel. Iedere opdracht, groot of klein, wordt professioneel benaderd. Uw wensen staan altijd centraal en door middel van originaliteit en creativiteit verrast Zidi-Zign elke keer weer met unieke en opvallende ontwerpen. Maak gerust eens een afspraak met het team van Zidi-Zign, zij zijn u graag van dienst met een vakkundig advies en de realisatie hiervan.

Zidi-Zign
Tilburgseweg 116a
5051 AK Goirle
[ T ] 013 – 530 15 58
[ W] www.zidi-zign.nl
[ @ ] info@zidi-zign.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.30 – 17.00 uur
Zaterdag & zondag: Gesloten