Uitgaan in Goirle en Riel

0
2250

Wie in Goirle wil gaan stappen, belandt in een van de vele cafés, zoals D’n Brands, Kerkzicht (Riel) of Café Cheerz.

In café Kerkzicht (Riel) valt er wel iets bijzonders te beleven, zoals de jaarlijkse Koemelk wedstrijden.

Het cafetaria van Goirle is Kwalitaria Tra, een begrip voor Goirle en wijde omgeving. Dit cafetaria gaat met haar tijd mee, want ook online bestellen is mogelijk. Ook voor catering een prima adres.

Riel kent cafetaria het Luikske waar iemand voor de snelle trek terechtkan.

Voor wie van lekker eten thuis houdt, kan terecht bij bekende cateraars in Goirle en Riel.Speciaalzaak Kaas & Meer in Winkelcentrum De Hovel, heeft een groot assortiment. Volop keuze gebaseerd op de lokale en internationale keuken.
In het buitengebied (Riel-Tilburg), voorzien van een prachtige speeltuin en voorzien van alle gemakken, acteert gasterij De Commanderie op het hoogste niveau.

Bij uitgaan hoort een passend kapsel. In Goirle opereert kapsalon Zoë als sinds jaar en dag op topniveau. Kapper Hans Uyens zwaait er de schaar en in deze salon met vier professionele kapsters kunnen zowel dames, heren als kinderen er terecht.

Wie van lekker eten houdt, kan zijn hartje ophalen in de vele restaurants die Goirle, Riel en omgeving telt. Ook een langer verblijf, bijvoorbeeld een plek om te feesten, te vergaderen en te slapen, is in Goirle en omgeving mogelijk.De perfecte feestlocatie met daarbij een geweldige keuken is te vinden in het buitengebied van Goirle, in De Nieuwe Hoef. De Nieuwe Hoef is een begrip, maar ook een plek om te zijn. Wat te denken van een party in een Tiendschuur uit 1641?

Nieuwe Hoef_2014_GN_4
Tiendschuur, feestlocatie van De Nieuwe Hoef

Kloosternieuwkerk_4_GN
Entree van het gerenoveerde Klooster Nieuwkerk

Op een prachtige locatie in het buitengebied bevindt zich vergadercentrum, trouwlocatie en hotel Klooster Nieuwkerk.

In Riel is HET eetcafé en het vergadercentrum voor wie gaat trouwen, rouwen of feesten Den Overkant. Midden in het dorp en gemakkelijk te bereiken.

Even buiten Riel, op de weg naar Alphen ligt het beste Indonesische restaurant van Midden-Brabant: Bunga Melati. Reinier Reijnen en Erik en Patricia Reijnen zijn de eigenaars van Indonesisch restaurant Bunga Melati Alphen (NBr.) en brasserie Indonesia Melati Dua in Tilburg.

Bunga_Melati_GN_2016Wie op bovenstaande foto klikt, komt op het maandmenu van Bunga Melati. Steeds verrassend van samenstelling.