Drankenhandel Verheyen Moonen Belgisch bierspecialist

0
6350

Drankenhandel Verheyen Moonen heeft met meer dan 250 soorten voornamelijk Belgische bieren een groot aanbod. In een speciaal rek kunnen bezoekers  nieuwe biersoorten vinden. Ook seizoensbieren (witbier, bokbier, kerst- & winterbieren) zijn ruim voorradig.
Voor speciale gelegenheden laat Drankenhandel Verheyen Belse Bakske maken: een houten kratje gevuld met speciale bieren.

Glazen – punten sparen
Bij aankoop van een  speciaal bak bier, behalve als het een aanbieding betreft, ontvangt u een spaarpunt of stempel op de klantenkaart die u kunt inzetten voor aanschaf van speciale bierglazen of korting. Drankenhandel Verheyen Moonen heeft een groot assortiment aan glazen.

Limited editions
Gouden Carolus Indulgence Cuvée Sauvage 9,8% 75cl is een voorbeeld van een limited edition bier.  De Belgische brouwerij Het Anker heeft een nieuw bier in de Indulgence-serie geproduceerd, de Cuvée Sauvage. Het gaat om een blond bier met een alcoholpercentage van 9,8 procent. De smaak is  ‘volmondig en subtiel gekruid’ en ‘fruitig en verfrissend zuur’.

Proeverijen
Met enige regelmaat kunt u bij Drankenhandel Verheyen Moonen deelnemen aan een proeverij. Zij verplicht u tot niets. U kunt uw drankje genieten en gewoon weer naar buiten lopen. Houd Facebook in de gaten voor deze proeverijen.

Wijnen
Drankenhandel Verheyen Moonen biedt goede wijnen tegen een betaalbare prijs. Geen supermarktkwaliteit, maar eerlijke wijnen die met vakmanschap zijn geproduceerd.
Een voorbeeld is Chateau de l’Aumerade Rosé Cru Classé
Postales Del Fin del Mundo Sauvignon blanc – Sémillon. Een rosé die prima past bij scampi’s, bbq scampi’s of kreeft. Een topwijn voor een goede prijs.

chateau-l-aumerade-cru-classe-rose-france

Tabak / sterke drank
Drankenhandel Verheyen Moonen is tevens het adres voor tabak en sterke drank. De keuze is groot. Drankenhandel Verheyen Moonen is er zowel voor de zakelijke markt als voor de particulier.

Voor een impressie van de producten van Drankenhandel Verheyen Moonen kijkt u naar de diaserie.

Drankenhandel Verheyen Moonen bvba
Dorp 59
2382 Poppel
Telefoon: 014/65.65.33 Internationaal +3214656533
Fax: 014/65.98.15 Internationaal +3214659815
Openingstijden: dinsdag – vrijdag (10.00 – 18.00 uur), zaterdag (9.00 – 18.00 uur), zondag (10.00 – 13.00 uur), maandag gesloten. Ruime parking naast de bierhal.

Facebook: (1) Dranken Verheyen-Moonen
Website: http://www.drankenverheyen.be
E-mail: info@drankenverheyen.be
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]