RHSchildersbedrijf & Totaalonderhoud gaat voor de perfectie

0
2229

RHSchildersbedrijf & Totaalonderhoud uit Tilburg heeft een behoorlijk portfolio opgebouwd. De oprichter en eigenaar heeft een lange staat van dienst bij een toonaangevend schildersbedrijf.

Totaalonderhoud
Behalve schilderwerken biedt RHSchildersbedrijf.nl ook totaalonderhoud aan. Dat houdt in dat u ook voor het bijwerken of kleine reparaties van hout- of ijzerwerk bij RHSchildersbedrijf terecht kunt. Voordeel is dat u een vast aanspreekpunt hebt. Daardoor zijn de lijnen kort en worden fouten en miscommunicatie voorkomen.

Alles A-kwaliteit
Kwaliteit, duurzaamheid in materiaalgebruik en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van RHSchilderbedrijf.nl. Wij werken met goed opgeleide professionals en gebruiken de beste A-kwaliteit materialen. Een persoonlijk advies, een overzichtelijke en heldere planning vindt RHSchildersbedrijf vanzelfsprekend. Het allerbelangrijkste voor RHSchildersbedrijf.nl is dat afspraak ook echt afspraak is. Geen verborgen kosten of uitvoeringen die niet binnen uw budget passen.Schilderwerken
RHSchildersbedrijf.nl is er ook voor renovatie en restauratie van monumentale panden. De schouwpartij en de wanden zijn bijzonder fijn in afwerking. RHSchildersbedrijf.nl besteedt ook veel aandacht aan buitenschilderwerk en streeft daarbij naar perfectie.

Offerte nodig voor perfect schilderwerk? Neem contact op met:

RHSchildersbedrijf & Totaalonderhoud
Ringbaan Oost 68
5013 CC Tilburg
T: 06 – 11 69 22 07

E-mail: info@rhschildersbedrijf.nl
Website:www.rhschildersbedrijf.nlKijk naar de diashow om een indruk te krijgen van RHSchildersbedrijf.nl: