ADG – Aannemer Dakwerken Goirle

  0
  598

  ADG Aannemer Dakwerken Goirle is gespecialiseerd in leistenen- en pannendaken. Dit bedrijf heeft een naam hoog te houden. ADG werkt met vakmensen aan nieuwbouw, renovatie en restauratie. Het gaat hierbij uitsluitend om hellende daken. De leisteen komt uit Frankrijk of Duitsland. Dankzij deze vorm van dakbedekking, waarbij het echte handwerk hoog wordt gehouden, kunnen daken wel 80 tot 100 jaar meegaan. Het enige mechanische is het transport van leisteen naar het dak, de rest is vakwerk en handwerk.

  Pannendaken
  Bij pannendaken gaat het meestal om een gebakken pan met of zonder glazuur ter bescherming. Een dergelijke dakbedekking gaat zeker 60 jaar mee. Anders is het met zogenaamde betonnen dakpannen. Die zijn minder duurzaam en kunnen gemiddeld 20-30 jaar regen en wind trotseren. Daarna is het dak aan vernieuwing toe.

  Filosofie
  Kwaliteit, vakmanschap en complete uitvoering. Dat is de filosofie van ADG. Tot de werkzaamheden kunnen ook behoren: verwijdering van oude dakbedekking, aanbrengen van isolatie, leggen van nieuwe pannen of vastzetten van leisteen en afwerking zoals bevestiging van goten en daklijsten. U kunt een compleet dak of wandbekleding met natuursteen aan Aannemer Dakwerken Goirle overlaten. ADG is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Leidekkers: www.leidekkersvereniging.nl 


  Referenties
  adg_01Foto 1: Speciaal koperwerk toren met natuurlei te Vlijmen

  adg_02Foto 2: Leistenendak villa Amstelveen
  adg_03 Foto 3: Leipannen op vrijstaande woning Goirle
  adg_04 Foto 4: Detail leipannen vrijstaande woning Goirle

  ADG Aannemer Dakwerken Goirle
  Koudepad 19a
  5051RM Goirle
  Tel : 013 534 03 66
  Fax : 013 534 03 38
  GSM: 06 53 29 30 56