De Jong – Wonen en Slapen

0
5052

Slapen totaal
Woninginrichting De Jong biedt u op het gebied van ‘slapen totaal’ een breed assortiment: Bedden van de merken Auping, Norma, Avek, BoBo om er enkele te noemen. Matrassen van Auping, Dico, Van Os & Drakacel. Lattenbodems van Auping, Norma & Avek. Slaapkamerkasten van Zondag, Vrooms Hoop, Van Os & Apple. Dekbedden van Auping, Ducky Dons Libelle & Texeler. Kussens en overtrekken van onder meer Auping, Jade, Gabel & Cinderella. Ook de echte dekens van Aabe zitten in ons pakket.
fotoDe Jong: woon- en slaapcentrum van Goirle

Gordijnen – binnenzonwering – tapijt
Gordijnen heeft Woninginrichting De Jong in soorten en maten. De Jong beschikt over een eigen atelier en biedt de beste kwaliteit tegen een redelijke prijs. Bij De Jong staan vakmanschap en aandacht voor u als klant nog centraal.
Wat betreft gordijnen voert De Jong de merken Gardisette, Artelux, Crowson, Unland, Verhorn, & Deja. In de lijn vouwgordijnen hebben we Luxaflex, Sunway & Gardisette en De Jong werkt met Luxaflex, Gardisette & eigen stoffen.
In de groep binnenzonwering kunt u bij ons terecht voor jaloezieën, rolgordijnen, lamellen, plisé/duette en velux van de merken Luxaflex & Sunway.
We hebben tapijt, vinyl. novylon, marmoleum en schoonloopmatten in alle soorten, maten en kleuren.

Locatie
U vindt Woninginrichting De Jong op een van de mooiste plekjes van Goirle. De showroom bevindt zich tegenover de molen.

Woninginrichting De Jong
Molenstraat 39-A
5051 SW – Goirle
tel. 013-534 81 64
fax. 013 – 534 42 34
info@dejongwoninginrichting.nl
www.dejongwoninginrichting.nl