Arend Auto – Renaultgarage – Goirle

0
2950
Arendauto, Renaultdealer voor Goirle e.o.

Elektrische auto voortaan ook opladen bij De Hovel

Goirlenaren kunnen over een openbaar oplaadpunt voor een elektrische auto beschikken. Door de stekker in de oplaadpaal op de parkeerplaats van De Hovel te steken, nam wethouder Jan van Groenendaal het e-laadpunt in gebruik. Wie boodschappen doet met een elektrische auto kan voortaan in Goirle maximaal twee uur parkeren en laden. De kosten worden afgeboekt met een soort pinpas te krijgen bij de stichting e-laden.

Oplaadpunt_goirle_013_1
Wethouder Jan van Groenendaal neemt oplaadpunt e-auto in gebruik, Renault Twizy.

Arend Auto Goirle
De elektrische auto werd voor de ingebruikname ter beschikking gesteld door het Goirlese autobedrijf Arend Auto. Bas Hessels, de vestigingsmanager Goirle, kwam geruisloos en schoon aangereden in de Renault Twizy.
Voor € 7.790 te koop bij arendauto.nl

Oplaadpunt_goirle_013_3
Bas Hessels, bedrijfsleider Arend Auto met Renault Twizy

Arend Auto Tilburg
Nobelstraat 5b
5051 DV Goirle.
Nederland

Tel:013-2132250
Fax: 013-2132259
E-mail: goirle@arendauto.nl