Theater voor klein en groter bij JVW

0
1816

Tijdens Jeugdvakantiewerk Goirle wordt elke dag een theatervoorstelling gebracht. Voor de grote en voor de kleine deelnemers. De heftige versie beleven de grotere kinderen op het grasveld bij de sporthal de Haspel. Voor de kleinsten is een vriendelijke versie gemaakt die in de sporthal wordt opgevoerd.

Gools Galjoen
Thema van de doorlopende voorstelling is het verhaal van het Gools Galjoen. Op weg naar het Oosten om daar de Goolse specerijen te verkopen wijken ze uit voor piraten en belanden in de Frankenhoek. Dat is een gebied waar weinig schepen heelhuids zijn uitgekomen. De bemanning beleeft heftige (voor de grotere kinderen) en minder schokkende gebeurtenissen (bij de kleuters).
IMG_1788
In de diaserie een impressie van de grotere deelnemers met veel rook en geluid en in het filmpje voor de kleinsten veel slapstick en muziek.

There is nothing to show here!
Slider with alias JVWdag4 not found.