Barabas eten en drinken: heerlijke gerechten, seizoens- en streekgebonden, landelijke omgeving

0
3168

In het gezellige restaurant Barabas,  in de buurt van Poppel, net over de grens, kun je  kiezen uit de ‘Catch of the day’ en wekelijks wisselende gerechten buiten de kaart om. Omdat het zo lekker is, valt de keuze vooral op seizoensgerechten.
De keuze voor producten op het bord ligt in eerste instantie in de streek. In het filmpje zie je  waar  het vlees vandaan komt. Wie meteen naar de kaart wil kijken, volgt de link naar menu, wijntjes en ander lekkers.

Barabas – restaurant?
Vanaf de opening op 16 maart 2012  is Barabas’ visie: lekker eten voor een eerlijke prijs, in een  fijne omgeving. Gezelligheid en gastvrijheid staan bij Barabas voorop.
Hoe komt Barabas als restaurant aan zijn naam? Behalve op lekker eten en drinken zijn de eigenaars Marcel en Barbara van Dal ook dol op paarden. Barbara’s eerste pony heette Barabas. Het dier was haar alles.  Een goede vriend suggereerde dat die naam het beste past. Zo is de naam ontstaan.

Barabas – onderscheidend
Waarin onderscheidt Barabas zich van andere restaurants? Jaarlijks organiseert Barabas een modeshow uit Milaan. Tijdens het eten komt de nieuwste mode aan je tafeltje voorbij. Na het eten is het shoppen geblazen.
Als het wildseizoen geopend is, kun je culinaire hoogstandjes verwachten bij Barabas. Kijk op de kaart of laat je verrassen. Wel eens meegedaan aan een culinaire bingo, waar ook nog eens aardige prijzen zijn te winnen?
Of op 1 januari 2017, vanaf 16.00 uur…  zin in een proeverij die u het nieuwe jaar inloodst? Eten, drinken en beleven… dat zijn de trefwoorden waarmee Barabas anders is dan andere eethuizen.

Barabas – reserveren
Of het nu feestdagen  zijn of als je zo maar wilt genieten van eten en drinken:  Reserveren kan op de website of telefonisch. Wie wil komen eten en drinken, heeft bij bevestiging altijd een fijn plekje:
http://www.barabas.nu/reserveren/.

Openingstijden
•Donderdag vanaf 12:00 uur
•Vrijdag vanaf 12:00 uur
•Zaterdag vanaf 12:00 uur
•Zondag 09:00 – 11:00 uur ontbijt (reserveren nodig). Vanaf 12:00 uur lunch en diner.

Contact
Restaurant Barabas
Voortjesweg 36
Poppel 2382
W. www.barabas.nu
T. +32 14650506
M. +31 639793205
E. Info@barabas.nu

Volg ons op Facebook en op Twitter

Kijk naar de diashow voor een impressie van restaurant Barabas:

Kijk naar het filmpje om te zien wat typerend is voor restaurant Barabas:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here