Barabas eten en drinken: heerlijke gerechten, seizoens- en streekgebonden, landelijke omgeving

2
5805

In het gezellige restaurant Barabas,  in de buurt van Poppel, net over de grens, kun je  kiezen uit de ‘Catch of the day’ en wekelijks wisselende gerechten buiten de kaart om. Omdat het zo lekker is, valt de keuze vooral op seizoensgerechten.
De keuze voor producten op het bord ligt in eerste instantie in de streek. In het filmpje zie je  waar  het vlees vandaan komt. Wie meteen naar de kaart wil kijken, volgt de link naar menu, wijntjes en ander lekkers.

Barabas – restaurant?
Vanaf de opening op 16 maart 2012  is Barabas’ visie: lekker eten voor een eerlijke prijs, in een  fijne omgeving. Gezelligheid en gastvrijheid staan bij Barabas voorop.
Hoe komt Barabas als restaurant aan zijn naam? Behalve op lekker eten en drinken zijn de eigenaars Marcel en Barbara van Dal ook dol op paarden. Barbara’s eerste pony heette Barabas. Het dier was haar alles.  Een goede vriend suggereerde dat die naam het beste past. Zo is de naam ontstaan.

Barabas – vernieuwd 2019
Tijdens Tilburg Culinair vorig jaar september was restaurant Barabas met het team op locatie aan het werk. ‘s Avonds kregen ze het bericht dat hun boerderij met daarin het restaurant in vlammen was op gegaan. Barbara: “Het ergste was nog dat de honden het niet hebben overleefd. Als bij een wonder zijn de fotoalbums bewaard gebleven. We troffen binnen een grote puinhoop aan. Alles was zwartgeblakerd.”
Dankzij steun van vrienden, collega’s en de buurt werd restaurant Barabas weer toonbaar gemaakt. Marcel: “We denken dat het volledig is gelukt om weer een geweldige plek te maken waar mensen op niveau kunnen lunchen en dineren.”

Vernieuwd en vergroot
Tijdens de verbouwing is de ruimte anders ingedeeld. De twee eetgedeeltes zijn met elkaar verbonden en visueel zichtbaar rondom een open keukenblok. Twee topkoks bereiden de maaltijden in restaurant Barabas. De officiële opening was op 17 juli. De zitplaatsen zijn verder uitgebreid tot 136 stoelen. Barabas is geopend van woensdag tot en met zondag, vanaf 12.00 uur. In het weekend is reserveren aan te bevelen. Wie de geheel hernieuwde Barabas wil bewonderen en een hapje wil eten, kan eerst eens kijken naar het filmpje waarin een impressie van het restaurant is te zien.
U kunt ook terecht op de website van Barabas en op de speciale pagina van Barabas op Goirlenet.nl

Barabas – reserveren
Of het nu feestdagen  zijn of als je zo maar wilt genieten van eten en drinken:  Reserveren kan op de website of telefonisch. Wie wil komen eten en drinken, heeft bij bevestiging altijd een fijn plekje:
http://www.barabas.nu/reserveren/.

Openingstijden
•Donderdag vanaf 12:00 uur
•Vrijdag vanaf 12:00 uur
•Zaterdag vanaf 12:00 uur
•Zondag 09:00 – 11:00 uur ontbijt (reserveren nodig). Vanaf 12:00 uur lunch en diner.

Contact
Restaurant Barabas
Voortjesweg 36
Poppel 2382
W. www.barabas.nu
T. +32 14650506
M. +31 639793205
E. Info@barabas.nu

Volg ons op Facebook en op Twitter

Kijk naar de diashow voor een impressie van restaurant Barabas:

Kijk naar het filmpje om te zien wat typerend is voor restaurant Barabas:

2 REACTIES

  1. […] Vernieuwd en vergroot Tijdens de verbouwing is de ruimte anders ingedeeld. De twee eetgedeeltes zijn met elkaar verbonden en visueel zichtbaar rondom een open keukenblok. Twee topkoks bereiden de maaltijden in restaurant Barabas. De officiële opening was op 17 juli. De zitplaatsen zijn verder uitgebreid tot 136 stoelen. Barabas is geopend van woensdag tot en met zondag, vanaf 12.00 uur. In het weekend is reserveren aan te bevelen. Wie de geheel hernieuwde Barabas wil bewonderen en een hapje wil eten, kan eerst eens kijken naar het filmpje waarin een impressie van het restaurant is te zien. U kunt ook terecht op de website van Barabas en op de speciale pagina van Barabas op Goirlenet.nl […]

  2. […] Vernieuwd en vergroot Tijdens de verbouwing is de ruimte anders ingedeeld. De twee eetgedeeltes zijn met elkaar verbonden en visueel zichtbaar rondom een open keukenblok. Twee topkoks bereiden de maaltijden in restaurant Barabas. De officiële opening was op 17 juli. De zitplaatsen zijn verder uitgebreid tot 136 stoelen. Barabas is geopend van woensdag tot en met zondag, vanaf 12.00 uur. In het weekend is reserveren aan te bevelen. Wie de geheel hernieuwde Barabas wil bewonderen en een hapje wil eten, kan eerst eens kijken naar het filmpje waarin een impressie van het restaurant is te zien. U kunt ook terecht op de website van Barabas en op de speciale pagina van Barabas op Goirlenet.nl […]

Reacties zijn gesloten.