Streekproductenfestijn rond Roovertsche Leij

0
2150

Natuurpark Roovertsche Leij heeft op zondag 1 oktober zijn jaarlijkse streekfestijn gehouden. Op de parkeerplaats bij Roovertsche Leij en rond het restaurant waren tientallen kramen met streekproducten te vinden. Ruim zesduizend bezoekers kwamen daarop af.

Vermaak proeven
Acteurs van Griffel Gracht Vermaak hielden het publiek bezig met straattheater en zang. Verder was het goed proeven bij Kaas & Meer, de Goirlese delicatessenwinkel, bij museum en brouwerij De Roos (bier) en bij De Walhoeve (vleesproducten).

Avonturen  en sportief actief
Avonturen- en out-door-sportorganisator Rocks ’n River was present met een bobslee en met spelletjes die het uithoudingsvermogen testen. Ook Rings Concept Store (bikes) was van de partij met terreinfietsen die een ontdekking van het gebied rond de Roovertsche Leij wel heel aantrekkelijk maken.

Knutselen, puzzelen en bbq’en
Voor één euro konden vooral de kinderen losgaan op een prefab vogelhuisje, een reuzegrote puzzel oplossen of gewoon gezellig marsh mellows roosteren.

Kijk voor een impressie naar de diashow van het streekfestijn op en rond Roovertsche Leij: