Oude ballen Mill-Hillactie krijgen nieuw leven in Gambia

1
2486

De jaarlijkse Mill-Hillactie, bekend als de Rommelmarkt voor de Derde Wereld, levert dit jaar behalve geld ook ballen op voor Gambia. Een echtpaar uit Goirle stuurt met enige regelmaat bananendozen met goederen naar Gambia. Dit jaar zullen daar ook voetballen in zitten. De dagopbrengst zondag was € 49.715. Zie voor 2016 het bericht op GoirleNet: link Mill-Hill-2016

Boeken verkopende bestuurders
Bij het kraam met duizenden boeken staan de burgemeester van Goirle en de commissaris van Noord-Brabant. Zij verkopen vandaag boeken voor de Derde Wereld.

Loterij
Voor het plein van Mill Hill staan ook dit jaar weer kramen met gebak, koffie, thee en hamburgers. Lotenverkopers zijn druk in de weer met de verkoop. Dit jaar is de hoofdprijs wel heel bijzonder: een nachtje in de bruidssuite van Klooster Nieuwkerk, een prachtige trouwlocatie in het buitengebied van Goirle.

Kijk naar de diashow van de 48e versie van de grote Mill-Hillrommelmarkt:

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.