Opbrengst 50ste editie Mill-Hillactie Derde Wereld ruim 48.000 euro

0
1137

Met 48.500 euro voor het goede doel sloot de 50ste editie van Mill-Hillactie voor de Derde Wereld af. Al een halve eeuw is Mill-Hillcollege Goirle erin geslaagd om een succesvolle actie op touw te zetten.
Dit jaar met extra tenten om het verwachte slechte weer het hoofd te bieden.

Knuffels voor Mill-Hillactie.

Goede doelen
Ook dit jaar was er weer van alles te koop tijdens de Mill-Hillactie: van meubels tot speelgoed, van fietsen tot boeken. Of wie al in de kerstsfeer was, kon er zijn slag slaan. Op het terrein waren dit jaar meer tenten geplaatst om het slechte weer het hoofd te bieden.

De goede doelen waren dit jaar onder meer geld inzamelen ten behoeve van sanitaire voorzieningen voor basisscholen in India of renovatie van meubilair voor basisscholen in Gambia. Allemaal projecten die bovendien worden gesteund door De Wilde Ganzen, een organisatie die goede doelen ondersteunt om armoede te bestrijden.

In kerststemming bij Mill-Hillactie Goirle.

Trouwe verkopers
Ieder jaar kan Mill Hill vertrouwen op honderden vrijwilligers die als verkopers fungeren. Of dat nu leerlingen, docenten, de burgemeester van Goirle of de Commissaris van de Koning in Noord-Brabant zijn. Dankzij hun inzet is de Mill- Hillactie een groot succes in de bestrijding van armoede in delen van de wereld waar mensen het veel minder hebben dan in ons land.

Boekenverkopers Mill-Hillactie: burgemeester van Goirle en Commissaris van de Koning in Noord-Brabant.

Wie een indruk wil krijgen van de Mill-Hillactie van de voorbije jaren, kan terecht op Goirlenet.nl:

Mill-Hillactie in 2016
Mill-Hillactie in 2017
Mill-Hillactie in 2018