Mill Hill Rommelmarkt: ruim 50.000 euro in kas

1
2022

De 47ste versie van de Mill Hill Rommelmarkt was zondag 25 september goed voor 50.462,84 euro. Op de terreinen van Mill-Hillcollege in Goirle waren drie tenten met goederen, een buitenterras met muziek en kraampjes goed voor deze opbrengst ten bate van projecten in de Derde Wereld. Zij worden ondersteund door de goede doelen organisatie Wilde Ganzen.

Iets hoger
Met het mooie nazomer zonnetje op het hoofd, wisten honderden bezoekers vanaf 10.00 uur de Venneweg te bereiken. Ruim voor de aanvang stonden honderden handelaren en koopjesjagers voor de twee ingangen te wachten. De opbrengst was dit jaar bijna tweeduizend euro hoger dan vorig jaar.

Nieuwe burger-koopman
Als volleerde verkopers stonden commissaris Wim van de Donk en de nieuwe burgemeester van Goirle Mark van Stappershoef bij de boekenstand. Daar was het een drukte van jewelste. Volgens de bestuurders een daad om elk jaar te herhalen: verkopen voor het goede doel.

Kijk naar de diaserie voor een impressie van de 47ste Mill Hill Rommelmarkt:

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.