Moonlight Shopping Goirle sfeervol en anders

1
1897

Wie zaterdagmiddag en -avond 9 december bij schemer het centrum van Goirle heeft bezocht, kon op een bijzondere manier winkelen. Kerstgroepen in Dickens’ kleding trokken door de kom van het dorp. Op vaste locaties brachten koren kerstliedjes. Bijzonder was verder de aankleding. Zo hadden diverse Goirlese ondernemers flink uitgepakt: bij Casa di Renzo werden warme maaltijden geserveerd in Dickens’ sfeer.

Koude
Wie de kou wilde ontvluchten, kon terecht in de vele winkels die hun deuren hadden geopend. Zo zag GoirleNet kinderen een visspelletje spelen bij Bubbles ‘n  Bo, maar wel met handschoenen aan.

Curling en Ganzenpas
Bij een curlingveldje van Avonturen- en evenementenorganisator Rocks ’n Rivers konden kinderen een partijtje spelen. Tussen het talrijke publiek door liep een rot ganzen, begeleid door twee muzikanten. Wie een kijkje wil nemen, kan terecht op de diashow. Op Goirlenet.nl/nieuws zijn alle foto’s te downloaden. Ook op Facebook/Goirlenet te zien.

Diashow van de Goirlese Kerstmarkt 2017:

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.