Kerstmarkt Goirle weer zonder sneeuw

0
1218

Ook dit jaar geen witte kerstmarkt in Goirle. Traditioneel wordt iedere zondag voor Kerstmis Moonlight Shopping gehouden in het centrum. Ook dit jaar waren de zanggroepen, de acts en het winkelend publiek op en rondom De Hovel te vinden.

Zangmachine
Zoals vorige jaren hadden de winkeliers ook deze keer de zingende machine ingehuurd, die stapvoets over De Hovel en langs de Tilburgseweg reed. De bestuurder nam bij Mozes de gitaar in de hand en speelde rocknummers. Bij elk refrein zorgde een vuurstraal voor de nodige verlichting en ondersteuning van het nummer.

Ganzentroep
Een troep met ganzen, begeleid door een muzikant voor en achter, marcheerde door de Goirlese straten en over het winkelcentrum. Na gedane arbeid was het goed rusten in het provisorische hok met stro en eten bij dierenwinkel Van Gils.

Winkeliers op Kerstbest
Evenals vorig jaar deden de winkeliers hun uiterste best om er vrolijk en op z’n kerstbest uit te zien. Het beste lukte dat bij de dames van F.F.L.O. Met fraaie kersttruien aan, die gezien mogen worden, bedienden zij de klanten. Buiten hield de kerstman de wacht, samen met de verkoopster van het stalletje.

Wie de Moonlight Shopping van de voorbije jaren wil zien, kan ook op Goirlenet.nl terecht:

Kerstmarkt Goirle 2017