Corry Konings koningin van het levenslied bij Ome Neef

0
1508

Corry Konings, de koningin van het levenslied, heeft zaterdag 25 januari een volle zaal bij Ome Neef in Goirle laten genieten. De zangeres trad omstreeks middernacht op. De sfeer zat er toen al goed in.
Met evergreens als ‘Huilen is voor jou te laat’, ‘Mooi was die tijd’ en ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’ kon iedereen meezingen en in polonaise of in dans meedoen.

Frank Smeekens
De eerste gast in zaal Ome Neef was Frank Smeekens, die een thuiswedstrijd zong. De Goirlenaar bracht de stemming er goed in met ‘Kleine dingen’. Zo heette de eerste single destijds, uitgebracht in 2000 door deze zingende elektromonteur. Smeekens stond voor het eerst toen op de planken bij voetbalclub GSBW uit Goirle.

Benaderbaar
Opvallend was dat de artiesten in kleinere zalen heel benaderbaar zijn. Op de foto met Smeekens of Corry Konings? Geen probleem. Je loopt gewoon naar de artiest toe en hup een foto is zo gemaakt. Daarna ga je gewoon verder met dansen.

Kijk naar de livestreamopname van Corry Konings die Goirlenet maakte.

Compilatiefilmpje van Corry Konings’ nummers: ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Huilen is voor jou te laat’ en ‘Mooi was die tijd’.

https://youtu.be/I62_cx2vuAY

Ook op de webpagina van Ome Neef staan de fimpjes en foto’s van andere artiesten die Goirle aandeden.