Bobby Prins speelt zaal Ome Neeff in Goirle weer plat

0
2412
Plezierige avond met Bobby Prins in zaal Ome Neeff in Goirle.

Bobby Prins, de bekende Belgische zanger van het levenslied, speelde zaterdagvond zaal Ome Neeff in Goirle weer plat. Met bekende en minder bekende liedjes. De zanger die inmiddels de 70 is gepasseerd brengt zijn ‘slows’ zoals hij zelf zegt, nog met passie. Goirlenet berichtte eerder over deze optredens in 2016 en in 2017.

Dansbare muziek wie van het levenslied houdt.

Laatste CD
Ongeveer elk jaar komt Bobby Prins nog met een nieuw full-album voor zijn fans. Daarin speelt de accordeon een hoofdrol. De laatste CD is “13 Tinten Geluk” (12/2017).
Bobby Prins was al op jonge leeftijd bezig met het volgen van accordeonlessen, het instrument dat hij tot op de dag van vandaag nog bespeelt.

Beetje drinken en kletsen horen er ook bij.

Eerste nummer
“Een gitaar en een zomernacht” was de eerste single die Bobby Prins opnam, op 18-jarige leeftijd. Het allergrootste succes van Bobby Prins is “Sancta Maria”, dat hij in 1972 op de plaat zette.
Dat liedje is vele malen gecoverd,onder wie door Jo Vally.

Bekende nummers
Andere bekende nummers zijn “Ik zoek naar een dorp”, “Te jong”, “Toe kom in m’n armen” en “Kleine prins”. Dat nummer is in het filmpje te zien:

Ome Neeff
Elk jaar bezoekt Bobby Prins minstens twee keer zaal Ome Neeff in Goirle. Voor 10 euro entree beleven de fans een grandioze avond. Met dansbare en vooral Nederlandstalige muziek weet Prins zijn publiek aan te spreken. Na meer dan 50 jaar in de entertainement bizz nog altijd succes verzekerd.