Lampionoptocht met Driekoningen zingend door Goirle

0
1416

Met tientallen Driekoningen vertrok de stoet van Jan van Besouw in optocht naar de kerststal op het Kloosterplein. Via de Dwarsstraat belandde de optocht  weer in Jan van Besouw waar zes groepen optraden.

Warme chocolademelk
Bij aankomst terug kregen de kinderen een beker warme chocolademelk en een eierkoek waar in twee een koningsboon was verstopt. Daarna begonnen de kleine zangers aan hun optreden voor de jury. Ook dit jaar weer georganiseerd door heemkundekring de  Vyer Heertganghen

Winnaar
Evenals vorig jaar bracht  ook dit keer iemand die alleen op het podium een bijzonder lied ten gehore bracht de eerste prijs. Vorig jaar won een groep met een Russisch lied de tweede prijs.

Kijk voor alle foto’s naar de diashow en naar het filmpje van de lampionoptocht: