Dak eraf bij café Kerkzicht in Riel met feestband Pater Moeskroen

0
1970

Met liedjes als Hela Hola! (tut hola) en Roodkapje ging zaterdag 8 december het dak eraf bij café Kerkzicht in Riel. Feestband Pater Moeskroen liet de zaal meedoen, zowel op als voor het podium. Meer dan 180 bezoekers dansten en feesten tot in de vroege uren.

Brabantse gezelligheid
Na de eerste noten van Pater Moeskroen zit de feeststemming er al meteen in. Als zanger Martien van Oostrom vraagt of er hier ook carnaval wordt gevierd, krijgt hij meteen een polonaise. De cafézaal geniet met volle teugen van de band.

Roodkapje
Natuurlijk met de nummer 2 hit  Roodkapje (1991)  niet ontbreken. Evy wordt uit het publiek gehaald. In een roze mantel met kapje gekleed host zij over het podium. De tekst meezingen blijkt toch moeilijker dan gedacht. Ze blijft steken bij ‘naar oma toe’.

Hela Hola!
Het nummer Hela Hola! (tut hola) uit 1992 blijkt het ook nog prima te doen. De zaal zingt tut hola uit volle borst mee. Kijk naar het filmpje voor het nummer. Voor foto’s: zie facebook/Goirlenet.