Vrolijke Ladies Night in een bomvol Gemeentezaal in Poppel

0
1773

Voor de vijfde keer op rij heeft De Nieuwe Burcht de inmiddels fameuze Ladies Night in Poppel gehouden. In een gezellige ambiance met een drankje en een hapje, verzorgd door De Nieuw Burcht uit Poppel, genoten 150 vrouwen van een leuke avond. Goirlenet besteedt aandacht aan dit bijzondere bedrijf.

Om zes uur gingen de deuren open en Carien van Looij van De Nieuwe Burcht stond al klaar met de welkomstdrankjes. De eerste vijftig bezoekers kregen een Goodiebag, met kortingsbonnen en aantrekkelijke cadeaus.

Zaal
In de grote zaal waren langs de zijdes stands geplaatst van bedrijven die hun hebbedingetjes aanprezen en verkochten. Zo bracht Lederatelier Iep uit Hoogstraten handgemaakte tassen mee. De dames van Upper at home schowden vrouwvriendelijke speeltjes.
Dot & Twist verzorgde het haar van de mannequins en toverde een feestkapsel voor de dames. Verderop waren ook zelfgemaakte juwelen te koop en allerlei kaarten die je niet zo maar in de winkel koopt.

Keuken
In de keuken en achter de bar was het een drukte van belang. Werner van De Nieuwe Burcht zorgde in de keuken voor de koude en warme hapjes, waarbij opviel dat de bezoekers waar kregen voor hun geld: een drankje, allerlei soorten warme en koude gerechten en tot slot een toetje. Dat allemaal voor 10 euro. Carien van Looij van De Nieuwe Burcht: “Vijf jaar geleden zijn we met vijftien bezoekers begonnen. Inmiddels zijn we op een aantal van 150 beland. De kaarten waren binnen een uur uitverkocht.”

Boven shoppen
Ook de bovenruimtes van de Gemeentezaal gaven gelegenheid tot kijken en kopen. De bijzonder items van Captain Koek, voor de mini’s, vonden gretig aftrek. Belangstelling en soms een beetje dringen voor de stand van Josephin’s Modeaccessoires. Omstreeks acht uur begon het balkon vol te stromen. Ook stoelen aan de rode loper kondigden aan dat de modeshow begon. Twee sets mannequins showden de kleding van Fashion Room uit Turnhout.

Modeshow als toetje
De nieuwe collectie van Fashion Room werd op vrolijke muziek gepresenteerd. Op vlotte wijze gingen de modellen over de catwalk. Daarna was het tijd voor een toetje. Carien van Looij toonde zich weer de goede gastvrouw. Voor iedereen aandacht. Met snelle passen laverend tussen de statafels door. De ladies kunnen op een geslaagde avond terugkijken, waar niets moet en bijna alles kan.

Kijk voor een impressie naar de diashow en het filmpje van de modeshow: