MAAS Kwaliteitsvis Goirle nu al een begrip

0
510

De kwaliteitsviswinkel van Bob Maas in Goirle is nu al een begrip. In korte tijd heeft Maas een plek veroverd in de top tien van kwaliteitszaken in Goirle. En dat voor elk budget en voor elk wat wils.

Vakkennis
Na een bijbaan van vier jaar bij Vis en Meer, viszaak op de grens met Poppel, kwam Maas in het Zeeuwse Yerseke terecht. Daar leerde hij het vak van inkoper bij gerenommeerde leveranciers uit België, Frankrijk en Nederland. Naderhand werkte hij in visbedrijven in Tilburg.
Samen met Jordi Vermeer werkt Bob Maas met passie aan de verkoop van kwaliteitsvis en visproducten.

Producten
Van verse Sushi tot kant-en-klare maaltijden. Het is er allemaal bij MAAS Kwaliteisvis.
Het assortiment omvat verse vis, kant-en-klaar maaltijden, soepen, vissalades, sushi, poké bowl, oesters en mosselen. Ook voor gebakken vis of kibbeling is MAAS Kwaliteitsvis een bezoek meer dan waard.
Jordi brengt veel kennis en kwaliteit in de viswinkel. Zijn grote passie is het maken van overheerlijke sushi. “We hebben de modernste machines voor het vervaardigen van smaakvolle sushi. Apparatuur uit het land waar sushi ‘thuis is’.”

Impressie
Wie een indruk wil krijgen van MAAS Kwaliteitsvis bekijkt het filmpje. De winkelroute begint bij sushi en de verse vismaaltijden. Daarna de verse vis afdeling. Vervolgens vitrines van al het lekkers uit de zee.

Locatie – opening

Tilburgseweg 87A
5051 AB Goirle
Nederland

E. info@maaskwaliteitsvis.nl
T. +31 13-8229202

Woensdag 09u00 tot 18u00
Donderdag 09u00 tot 18u00
Vrijdag 09u00 tot 18u00
Zaterdag 08u30 tot 16u00