Circus Harlekino in Goirle breekt voorstelling af

0
360

Dreigende luchten en voorspeld slecht weer. Omstreeks 4 uur zaterdagmiddag 4 mei brak circus Harlekino in Goirle de voorstelling af. Twee acts werden in de grote tent aan het Van Hogendorpplein niet uitgevoerd. De spreekstalmeester kondigde af met de boodschap: veiligheid voorop. Wie opnieuw de hele voorstelling wilde zien, kan op zondag in Goirle aan het Van Hogendorpplein terecht. Andere optie is de voorstelling in Rijen de komende week vanaf donderdag tot aan het weekend in te halen.

Matinee
Omstreeks 3 uur in de middag begon het programma in Goirle met een act van Lénárd & Daniella uit Hongarije. Aan een zwevende, draaiende ladder vertoonden zij hun kunsten.

Daarna was het de beurt aan het Burgaarse Stefan die zijn kunsten vertoonde op de vrijstaande ladder. Hij klauterde naar boven en weet dan ook nog te jongleren.


Een vermakelijke show met twee honden volgde. Mike en Pascale Sanger uit Frankrijk brachten hun ludieke show met twee hondjes. Als tussenact trad de Spaanse artiest-clown Brad Gracia op. De jonge Brad stamt uit een echte clownsfamilie maar laat deze traditie met een knipoog achter zich.


Na de pauze, rond vier uur kwam de mededeling dat de voorstelling eerder werd beëindigd. Voor wie meer wil weten, circus Harlekino staat in Rijen van donderdag 9 tot en met 12 mei aan het burgemeester Sweensplein. Ook bezoekers van de afgebroken Goirlese voorstelling kunnen daar dan gratis terecht.