Jeugdvakantiewerk (JVW) Goirle van start onder tropisch zonnetje

0
213

Met 60 groepen aangevuld met ruim zestig kinderen uit het AC begon maandag 12 augustus de start van Jeugdvakantiewerk Goirle (JVW). Een tropisch begin van zes dagen plezier voor ruim 800 kinderen en enkele honderden vrijwilligers. Ook dit jaar weer een zogenaamd rode draad. Een spannend verhaal in afleveringen. Dit keer Hotel Bobine, waar van alles mis is. Kakkerlakken op de kamers, vieze toiletten, televisies die niet werken en ander ongemak. De twee schoonmakers schakelen kinderhandjes in. Want vele kinderhandjes maken licht werk. De kinderen van JVW gaan helpen.




Hollandse spelletjes
In en om de sporthal De Haspel, de startlocatie van JVW, vermaken de kinderen zich met Hollandse spelletjes. Touwtrekken, lepeltje gooien zijn erg populair, evenals het spintkussen waar een begeleider klaar staat om met de slang de groep nat te spuiten.



Ranjaploeg
Op warme dagen als de 12 en 13 augustus 2024 is de ranjaploeg een vast punt van verkoeling. Ook de EHBO staat paraat om kleine ongemakjes op te lossen. Dankzij deze vrijwilligers en de begeleiders van de groepen kan JVW Goirle een succesnummer worden genoemd.


Kijk andere jaren van JVW-Goirle, gemaakt door Goirlenet:
JVW in 2022, na corona
JVW in 2023, bijna weer op volle sterkte