Home Blog

0
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NK-Streetrace Goirle op 2e pinksterdag het mountainbike feestje van Nederland

21 mei 2018 @ 10:00 - 18:00

De NK-Streetrace Goirle is het mountainbike feestje van Nederland. De achtste editie van  de NK-Streetrace Goirle is op 2e pinksterdag. In verschillende categorieën wordt gereden over het bekende parcours. Met zijn bochten, door het winkelcentrum, over trappen en door de zandbak.
Het parcours gaat volledig door de dorpskern van Goirle.
Behalve de funtochten is de wedstrijd gericht om de titelstrijd NK-Streetrace.

Voor iedereen
De Streetrace Goirle is er voor iedereen. Kinderen, heren, dames en zelfs oud-profrenners komen aan het vertrek.
Alles omlijst met diverse optredens en activiteiten. Ben jij een mountainbiker zonder licentie en lijkt een wedstrijd rijden je wel leuk? Iedereen die wel eens op de mountainbike zit en het leuk vindt om ook eens mee te doen aan zoiets spectaculairs als de Streetrace Goirle kan zich via deze site aanmelden.

Populair
Het evenement is inmiddels erg populair en trok in 2017 een record aantal toeschouwers, ruim 11.000 enthousiaste mensen schreeuwden de kampioenen over de streep.
Zoals ieder jaar bericht Goirlenet over dit evenement. Die van vorig jaar is nog te bekijken. Bart Brentjes won toen bij de senioren. Ook dit jaar verslag van de NK-Streerace Goirle, met fotoseries, filmpjes en dit jaar met een 360 graden film.  Beleven of je erbij bent. Wie erbij wil zijn
alsof  je meefietst, gaat direct naar de livestream van GoirleNet.

Gegevens

Datum:
21 mei 2018
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Tags:
, , ,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in