Bart Brentjens wint van collega’s in Streetrace Goirle

1
3040

Tienvoudige wereldkampioen mountainbike Bart Brentjens pakte op tweede pinksterdag van 2017 tijdens de Streetrace Goirle de hoofdprijs.

Ex-profs
In een sterk veld van ex-profs zoals Jeroen Blijlevens, Jean Paul van Poppel, Johan van der Velde en Johnny Hoogerland streden de bekende wielrenners om de winst.

Parcours
In tegenstelling tot vorige afleveringen waren de doorgang door de Rabobank en de route door de parkeergarage De Hovel dit jaar geschrapt. Vooral de parkeergarage zorgde bij regen voor veel problemen door gladheid.

Publiek
Ook dit jaar was het publiek weer talrijk aanwezig. Het Kloosterplein met zandbak en viaduct was voor het publiek een bron van vermaak.

Om een indruk te krijgen van Streetrace Goirle 2017, kijk naar de diashow:

Op facebook – Goirlenet, meer foto’s van de Streetrace Goirle 2017.

Kijk ook naar het filmpje van de Streetrace Goirle 2017:

1 REACTIE

  1. […] De achtste editie van de Streetrace Goirle levert 2e pinksterdag 2018 twee unieke momenten op. Voor het eerst is de route van de Streetrace Goirle live te volgen. Cameraman John Bastiaansen rijdt met een 360 graden camera mee in de Funklasse. Mogelijk gemaakt door Rings Concept Store.  Zoals elk jaar bericht GoirleNet.nl over dit evenement met filmpjes en fotoseries. Zie de editie van 2017. […]

Reacties zijn gesloten.